Начало Блог Контрера към БСП: Години наред окуражавате провеждането на гей парада, но Ви...

Контрера към БСП: Години наред окуражавате провеждането на гей парада, но Ви пречи шествие за български генерал

Държавата е затънала в тежки проблеми, а Вие, колеги от БСП, сте заети да гоните някакви мними фашисти по софийските кьошета.

Общинският съветник и председател на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера прочете декларация за шествието в памет на ген. Христо Луков, което ще се състои след няколко дни, както и заради нападките, с които от БСП всеки път излизат срещу шествието.

Уважаеми колеги от БСП, ще се удавите в политическа коректност и лицемерие. Дружно сте се хванали с Вашите коалиционни партньори да громите паметта на един български офицер и група граждани, които искат да почетат паметта на генерал Христо Луков. Така се обърна Контрера към колегите си от БСП в СОС и добави:

Срам и позор за български политически партии, които са се обединили да мачкат незаконно правото на български граждани да проведат мирно възпоменателно шествие. Каква ще бъде следващата стъпка – да забраните марша по повод позорния Ньойски договор?

Още по-нелицеприятно е, че години наред допускате и окуражавате, Вие от левия спектър, провеждането на гей парада, но Ви пречи шествие за един български генерал.

Ето и цялото изказване на Контрера:

Аз съм учуден от това, което се лее като пропаганда под формата на политически декларации. Ама, уважаеми колеги от БСП, ще се удавите в политическа коректност и лицемерие. Дружно сте се хванали с Вашите коалиционни партньори да громите паметта на един български офицер и група граждани, които искат да почетат паметта на генерал Христо Луков. Слушам Ви години наред с едни и същи полуграмотни политически лозунги. Наредили сте се в редичка да громите някакъв мним фашизъм и нацизъм.

Колеги, Вие в кой век живеете? Срам и позор за български политически партии, които са се обединили да мачкат незаконно правото на български граждани да проведат мирно възпоменателно шествие. Каква ще бъде следващата стъпка – да забраните марша по повод позорния Ньойски договор? Да ни забраните на гражданите да ходим по улиците, да дишаме? На думи, на хартия сте големи демократи, но поредните Ви изказвания за мирно събиране на граждани показва какви тоталитаристи по душа сте.

Още по-нелицеприятно е, че години наред допускате и окуражавате, Вие от левия спектър, провеждането на гей парада, но Ви пречи шествие за един български генерал. Това ли са Ви ценностите? Този модел ли ни налагате? Съжалявам, но подобно антинационално поведение не може да бъде подминато, защото се превръщате в съучастници в покушение срещу културния код и традициите на българския народ.

Държавата е затънала в тежки проблеми, а Вие сте заети да гоните някакви мними фашисти по софийските кьошета. Толкова сте заети да редактирате историята, че нямате време да се занимаете с истинските обществени проблеми. Чудя се дали изпитвате морално удовлетворение да клепате с помия паметта на един български офицер под давление на чуждите посолства.

За никого не е тайна, че основният мотив да водите тази война срещу Луковмарш е по настояване на американското, израелското и съветското посолство. И за да угодите на тоя или оня посланик, сте склонни да се обърнете срещу собствените си съграждани.

Поуката, уважаеми, е, че когато си склонен да се държиш като слуга, ще те третират точно като слуга, ни повече, ни по-малко. И в тая връзка, понеже много обичате да говорите за фашизъм, антифашизъм, комунизъм – сега, когато БСП и Демократична България управляват заедно – ще махнете ли МОЧА (монумента на окупационната червена армия) от Княжеската градина? Може би коалицията между наследниците на БКП и хранениците на американското посолство ще успеят. Изненадайте ни, дето се вика, тоя път.

В заключение – стига сте се упражнявали на гърба на генерал Луков, за да си запълните политическите дефицити. Докъде ще стигнете накрая – да пренапишете цялата история, да горите книги, до къде? А опитът да забранявате мирни събирания на граждани, съдът Ви го казва всяка година, е незаконен. Следващата стъпка е да ни затваряте и да ни разстрелвате. Недопустимо е български граждани да бъдат наричани лумпени в залата на общинския съвет от общински съветник. Помнете обаче, че всичко се връща като бумеранг и гледайте да не Ви удари скоро.

Последни Новини

Български марш ще огласи София в неделя вечерта

Български марш „Долу Ньой“ ще се проведе в неделя – 27 ноември, в София. Шествието, организирано от младежката организация на ВМРО, тръгва...

По инициатива на Ангел Джамбазки всички български евродепутати искат дебат и резолюция на ЕП за Македония

Българските представители в Европейския парламент се обединяват около искането за дебат с резолюция по спешната процедура за защита на човешките права. Това...

Стефан Балабанов разкри конкретните стъпки, които трябва да се предприемат в МВР, за справяне с престъпността

Държавата може да се справи с вълната от престъпления – катастрофи, убийства, нелегални мигранти, но каруцата се е обърнала. И след това...

Възпоменателна вечер за Западните покрайнини събра в София българи от двете страни на границата

Иван Николов: „Опазването на малкото останали българи в Западните покрайнини или поне на историческата памет за тях не е въпрос, който касае...

Искрен Веселинов: Границата ни се охранява като форма на отбиване на номера

Границата ни се охранява като форма на отбиване на номера. Преди месеци предупреждавахме, че ще се стигне до тук. Още преди първите...

Красимир Каракачанов: Българският политик в момента е мекотело без гръбнак и без воля

Д-р Красимир Каракачанов, бивш вицепремиер, сега почетен председател на ВМРО, в интервю пред Цоня Събчева за обзора на деня на Радио „Фокус“ „Това е България“...

Асен Даскалов повдигна темата с ползването на гробищните паркове в Русе

Общинският съветник от групата на „Патриотите-ВМРО“ Асен Даскалов повдигна темата за състоянието на русенските гробищни паркове „Чародейка“ и „Басарбово“ чрез свое настоятелно...

Коментари