Начало Блог Контрера: Гей парадът е шествие на войнстващ ексхибиционизъм

Контрера: Гей парадът е шествие на войнстващ ексхибиционизъм

Председателят на политическа група „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ Карлос Контрера направи остро изказване на сесията на Столичния общински съвет в четвъртък по повод провеждането на „София прайд“ в събота.

Крайно време е да спрат да ни занимават със себе си и да разберат, че това не е желано от българското общество. Да спрат да ни натрапват гей ценности, които дори не могат да бъдат обяснени дори от самите организатори на „София Прайд“. Защо всички против парада трябва да бъдат наричани подлоги, нацисти и фашисти? Това не е шествие за права, защото организаторите сами отказаха публичен дебат. До момента и участници, и организатори публично показват, че са с елементарно мислене, защото те не приемат, че в българското общество има хора, които не ги харесват. Ето защо не е нормално да принуждават кметът на София да участва в „София Прайд“, каза Контрера.

Общинският съветник от ВМРО репликира Марта Георгиева (ДСБ), която призова СОС да подкрепи гей парада и всички съветници заедно с кмета на общината да отидат и на самия парад. Според него е абсурдно да се вменява задължение на кмета на Столична община да подкрепя гей парада, било скандално да се принуждава кметът, въпреки волята си, да ходи на въпросния парад.

Карлос Контрера определи организаторите на парада не като борци за права, а като техния антипод – тоталитаристи. Аргумент в тази насока е, че те отказват да водят публичен дебат с противниците на гей парада дали да има или да няма парад.

Според съветника от ВМРО гей парадът е шествие на войнстващ ексхибиционизъм в нарушение на разбиранията за нормалност на българското общество.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание

За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България! С тези послания лидерът на Организацията Красимир Каракачанов...

Владимир Кисьов в Карлово: Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по-силен

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив област инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на воеводите...

В Пловдив откриха предизборната кампания: Искаме бъдеще без гей бракове

С молебен в църквата „Света Троица“ в район „Южен“ ВМРО - Пловдив откри предизборната си кампания, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Във Варна предизборната кампания стартира с водосвет за здраве, успех и благоденствие

ВМРО – Българско национално движение - Варна, стартира днес официално предизборната си кампания с водосвет за здраве, успешни начинания и благоденствие, съобщава...

Александър Сабанов представи листата за Хасково

ВМРО - БНД има като основен приоритет в следващите четири години средната заплата да се повиши до 2 500 лева, а минималната...

Красимир Каракачанов: Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен

Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен. Предложил съм стартираната процедура да  бъде прекратена...

ВМРО открива официално кампанията си на 6 март с ансамбъл „Българе“ и тенора Веселин Вачев

За начало на изборната битка войводите са избрали емблематичната Западна порта на стара Сердика. Уважаеми колеги,

Коментари