Начало По места Контрера: „София прайд“ е резултат от лошата държавна политика в сферата на...

Контрера: „София прайд“ е резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве

Организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения!

Така реагира патриотът от ВМРО – Българско национално движение, общински съветник и председател на групата в СОС „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ Карлос Контрера по повод поредната провокация от страна на организаторите на гей парада.

Общинските съветници от „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи, заяви председателят на групата Карлос Контрера. Поводът е разпространен, по думите на Контрера, медиен пасквил, в който тружениците на „София прайд“ заклеймяват принципната позиция на Патриотите срещу провеждането на гей парада.

Преди две седмици общинските съветници от ВМРО и АТАКА се обявиха с декларация срещу провеждането на гей парада и обвиниха Столична община, че е паднала в плен на джендър пропагандата, след като общината официално подкрепи провеждането на гей парада и дори финансира гей маратон на 19-и май т.г.

Според Карлос Контрера, ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм. Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация. Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил „една жена казал на съседката пред блока“. По повод внушенията им, че патриотичните партии били антидемократични по характер, той изтъкна, че няма по деспотични и антидемократични среди от тези на гей организациите. Според него, тези групички и техни НПО-та тероризират и изнудват българското общество и чрез задкулисни методи и незнайно от кого финансирани медийни кампании силово налагат разбиранията си.

„Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние – патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Този т.нар. парад е резултат и израз на лошата държавна политика в сферата на психическото здраве. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения. Виждам, че пак са се разбеснели. Може би трябва да обосноват с тази активност финансирането си, за да не им спрат парите. Очаквам да видя от кои чужди посолства ще получат подкрепа. Възможно най-големият им апологет – американският посланик, този път да си затрае, защото оттатък океана вече не се гледа добре на износа на гей пропаганда.

Що се отнася до обвиненията в недемократичност – точно хората, които най-малко търпят чуждото мнение и бягат от дебати по медиите, да го казват е абсолютно лицемерие. Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си. И те ще ми говорят за демократичност. Нелепо изказване от нелепи хорица. И да бъдат така добри да си платят сметката за охраната за десет години назад. За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?

Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети.“, завършва председателят на „Патриоти за София – ВМРО и АТАКА“ Карлос Контрера.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари