Начало По места Красимир Богданов и ВМРО откриха предизборната си кампания във Враца със заявка...

Красимир Богданов и ВМРО откриха предизборната си кампания във Враца със заявка за победа

Народният представител и кандидат за кмет на Община Враца, издигнат от ВМРО – Българско национално движение, Красимир Богданов обяви началото на предизборната си кампания. Събитието се състоя пред сградата на най-старата и авторитетна образователна институция във Врачанско – Възнесенското училище, сега Етнографски музей. 

Богданов представи приоритетите в предизборната програма на ВМРО с думите:

Уважаеми съграждани,

 

Отчитайки реалното състояние на Община Враца, като съставна част от Северозападна България – най-бедният регион в Европейския съюз, ние от ВМРО – Българско национално движение, Национален фронт за спасение на България, Движение „България на гражданите“, Движение за радикална промяна „Българска пролет“, Съюз на патриотичните сили „Защита“, Социалдемократическа партия, Обединена социалдемокрация, подкрепени от гражданската енергия на представители на различни професионални и социални групи се обединихме и създадохме една обща програма за управление на Община Враца, която обещахме да представим пред Вас.

Категорични сме, че местната власт трябва да обединява, защото всичко което ще направим е в името на хората.

Представяме основните насоки за развитие на Община Враца, които ние ще осъществим, след спечелването на изборите на 27 октомври:

1.      Ще отговорим на очакванията на гражданите на община Враца за стабилно, ефикасно и ефективно управление, което работи в техен интерес. Община Враца – сътрудник, а не пречка за осъществяване проектите на гражданите. Ще работим за увеличавана на средствата по проекти за „Малки граждански инициативи“ и стимулиране на местните общности за креативност и самоорганизация.

2.      Община отворена към хората! Ще върнем Враца на врачани, чрез откритост и прозрачност в управлението.

3. Ще подложим на ревизия на досега действащите договори.

4. Заемаме се с решаването на важните икономически, демографски и социални проблеми на община Враца, водещи до миграция и постоянен отлив на граждани на общината към други градове и държави.

5.      Грижа за децата! Подпомагане на отговорното родителство. Безплатни детски градини – равнопоставеност и ранна социализация.

6.      Гарантираме социалните права на гражданите, чрез социална политика, базирана на отговорност, законност, равнопоставеност и справедливост, и подпомагане на уязвимите групи и безработни лица в местната общност, приучаващи ги към придобиване на трудови навици и насърчаване на заетостта.

7.      Ще провеждаме политики за осигуряване на ефективно, качествено и достъпно здравеопазване и профилактика за гражданите.

8. Ще работим за спасяване на МБАЛ „Христо Ботев“.

9.      Крайно време е, Общината да осигури условия за пълноценно развитие и реализация на хората с увреждания и да изгради достъпна архитектурна среда.

10.    Ще отговорим на нуждата от повече гаранции за сигурността за живота, здравето и имуществото на жителите на община Враца. За премахването на гетоизираните квартали в гр. Враца и селата, източник на престъпност, замърсяване и нарушаване на обществения ред.

11. Ще работим за създаване на общинска полиция и формирования за действие при бедствия, аварии и извънредни ситуации.

12.    Ще поставим началото на дългосрочна политика за насърчаване на местния бизнес, и приоритетно отношение към местните фирми, като основен фактор за икономическо развитие и просперитет на община Враца.

13.    Ще въведем ефективно управление на Общинските предприятия.

14.    Екологично чиста община! Недопускането във Враца да се изгарят RDF отпадъци. Ще върнем язовира на врачани.

15.    Ще работим за превръщането на Враца в конкурентна туристическа дестинация, чрез осигуряване на повече инвестиции в инфраструктурата на туристическите обекти, опазването и популяризирането на културно-историческото наследство и природните забележителности.

16. Предлагаме създаване на европейски геопарк и атракционен парк по поречието на р. Лева.

17.    Ще насърчаваме заниманията със спорт на младите хора и ще подкрепяме спорта за всички, чрез създаване на подходяща спортна инфраструктура. Общинско подпомагане на спортните клубове, с приоритет спортовете, носещи отличия за Враца.

18. Ще работим за осигуряване на трудова заетост за младежи, чрез организиране на летни бригади, финансирани от Общината.

19.    Твърдо сме убедени, че патриотичното възпитание и традиционните български ценности – вяра, семейство, образование, грижа за младите хора, привързаност към родното място, трябва да се превърнат в дългосрочна културна и образователна политика на Общината.

20.    Настояваме за ясна финансова политика и инвестиции във всяко населено място. Финансова децентрализация на кметствата, чрез въвеждане на система, базирана на принципа на делегираните бюджети.

За да осъществим всичко това, ние искаме вашето доверие!

Със самочувствие и увереност заставам начело на патриотичния отбор, като кандидат за кмет на Община Враца. Моят номер е 34!

Екипът, с който ще работя, са хората от листата на ВМРО – Българско национално движение, съставена от професионално подготвени, мотивирани, знаещи и можещи хора, но най вече патриоти и достойни врачани.

101.  Красимир Симеонов Ангелов

102.  Марин Иванов Цветков

103.  д-р Цветан Аврамов Петров

104.  Момчил Пламенов Янков

105.  Мая Иванова Антова

106.  Страхил Любенов Цеков

107.  Венцислав Петров Николов

108.  д-р Цветан Петров Коцев

109.  д-р Иван Маринов Якимов

110.  Диана Методиева Дойнова

111.  Красимир Светославов Донов

112.  Надя Ангелова Донкинска

113.  инж. Жерар Христов Иванов

114.  м.с. инж. Георги Василев Костов

115.  Румен Тодоров Кръстев

116.  Румяна Цекова Божинова

117.  о.р. полк. Коста Иванов Червеняшки

118.  Мая Тодорова Ценова

119.  Адриан Руменов Тодоров

120.  Давид Лазаров Давидов

121.  о.р. полк. Максим Петров Аврамов

122.  Светлин Тихомиров Марков

123.  ст.н.с. Йордан Иванов Малджански

124.  Христо Ценов Николов

125.  Тихомир Евгениев Митов

126.  Красимир Тодоров Петров

127.  Иван Александров Иванов

128.  Тихомир Христов Цеков

129.  Красимир Тошев Илиев

130.  Иван Василев Иванов

131.  Димитър Николов Димитров

132.  Красимир Вълчев Цеков

133.  Саша Бойкова Михайлова

134.  Алберт Иржи Диловски

135.  Павлин Цолов Цветков

136.  Веселин Иванов Илиев

137.  Радослав Петров Котов

Нашите кандидати за кметове на кметства са:

1.      Кирил Илиев – Бели Извор

2.      Тихомир Митов – Згориград

3.      Красимир Петров – Лиляче

4.      Иван Иванов – Баница

5.      Даниел Димитров – Мраморен

6.      Тихомир Цеков – Паволче

7.      Красимир Тошев – Челопек

8.      Димитър Димитров – Косталево

9.      Красимир Цеков – Върбица

10.    Алберт Диловски – Тишевица

11.    Павлин Цветков – Голямо Пещене

12.    Петьо Марков – Нефела

Уважаеми съграждани,

Враца е нашият дом! Резервен нямаме! Всички нас ни интересува какво бъдеще очаква децата ни. Местната власт не е място за противопоставяне и политически борби. Проблемите при всяко управление си остават едни и същи, и чакат своето решение.

За какъв икономически прогрес можем да говорим, когато в центъра на Враца, всеки втори магазин се продава. За каква демографска политика работим, когато годишно повече от 2 хил. души напускат града. Съгласни ли сте, че Община Враца не е само „Пробива“, тя е и кварталите. Тя е и селата.

Затова залагаме на приемствеността, традициите, грижата и уважението към всеки врачанин. Принципите на които се основаваме – просперитет, сигурност, патриотизъм ни задължават. Затова поемаме пред вас ангажимента за изпълнението на горепосочените управленски идеи. Сигурни сме, че чрез тях можем да възродим икономиката, да спрем отлива на хиляди хора в активна възраст и да съхраним гордия врачански дух!

Гласувайте на 27 октомври с номер 34 в бюлетината за кандидатите на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

Да живее България!

Тържествената вечер продължи с изискан коктейл, много настроение и пожелания за победа в изборите на 27 октомври.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ДПС готви парламентарна хватка, за да има правителство

ДПС ще направи парламентарни хватки, за да има правителство. Всичко е договорено в Росенец. Депутатите от партията на Ахмед Доган ще излезнат...

Веселинов: ДПС ще управлява с ИТН независимо какво се говори за пред обществото

Липсата на Патриотите в парламента отваря широко вратите за връщане на ДПС в управлението. Всичко, което става в 46-ото Народно събрание е...

Глобалистите с картечница

Европа се разцепва на две под напора на културната война, която набира скорост Ние сме стожер на християнството на...

Контрера: 16 години след Тройната коалиция ще имаме Четворна коалиция, като общото между тях е участието на ДПС

Ликуй, народе! Статуквото падна! Партиите на протеста избраха председател на Народното събрание и трасираха пътя към нова управленска коалиция, която ще ни...

Искрен Веселинов: Желая успех на Слави, на сценаристите, на балета и на актьорската вечер

ИТН са в капана на Конституцията, смята заместник-председателят на ВМРО Започва работа 46-ото НС. Местата си ще заемат 112...

Сиди: Г-н Трифонов е космополит, докато ние си представяме скромна България на три морета

За резултата на коалиция „Български патриоти“, за възможните варианти за излизане от политическата криза, за липсата на представител на консервативното политическо пространство...

Красимир Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за Македония

Това, което той защити днес от трибуната на НС, е чужд, не национален интерес! Това послание отпръви към лидера...

Коментари