Начало Парламентарни избори - 2021 Красимир Каракачанов: ВМРО изпълни по-голямата част от обещанията си

Красимир Каракачанов: ВМРО изпълни по-голямата част от обещанията си

Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане 700 лева, а средната заплата 2500 лв.

Изпълнихме по-голямата част от програмата, с която влязохме в управлението. Когато дойдат избори, партиите обичат да се оправдават защо не са изпълнили предизборните си обещания. Ние не сме сред тях и не се оплакваме, макар че имаше такива, които пречеха, които не желаят България да се  развива в една модерна посока – като национална държава, в която българите да живеят достойно. Ние обаче се справихме.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов при откриването на нов клуб на организацията в Девня.

Той припомни, че още по време на кандидат-президентската му кампания през 2016 година е поискал пенсия от 300 лева. Много хора и експерти се съмняваха, но днес вече това е факт, категоричен е още Каракачанов.

Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане 700 лева.

Много хора смятаха, че ако държат хората с ниски пенсии и заплати, тук ще потекат инвеститори заради ниската цена на работна ръка, но това не се случва. Хората, които искат да работят за високи доходи, напускат държавата, а част от оставащите са неквалифицирана работна ръка, което не е привлекателно за инвеститорите.

За пореден път се залага някой отвън да дойде и да инвестира в България. Не това трябва да е пътят. Ние имаме достатъчно ресурс като държава, който трябва правилно да използваме, категоричен е още лидерът на ВМРО.

Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца. В България уважаваме християнските ценности, традиции, история и култура. Нашата цел е в България да живеят хора, които имат достойнство и самочувствие и са възпитавани по един достоен начин като българи, подчерта Красимир Каракачанов.

По време на среща със симпатизанти в  Провадия актрисата Ернестина Шинова – кандидат за народен представител от ВМРО във Варна,  заяви, че влиза в листата, защото няма по-категоричен начин, по който да изрази своята подкрепа.

Искам да докажа, че може да има политици, които държат на думата си и изпълняват обещанията си – така, както ВМРО. Никой никога никъде не може да гори български знамена. Нашите братя македонци трябва да признаят някои истини, категорична бе тя.

Шинова подчерта, че България е в демографски срив и трябва активна политика за защита на традиционното семейство.

В срещите участваха още и кандидатите за народни представители от варненски избирателен район – Иван Иванов, Иво Пазарджиев и Венцислав Сивов.

България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари