Начало Президентски избори Красимир Каракачанов във Велико Търново: Мислете за кого гласувате

Красимир Каракачанов във Велико Търново: Мислете за кого гласувате

Етническите турски партии вече се заявиха кого ще подкрепят. Те застават плътно зад партиите на статуквото. За който и да гласувате – за ГЕРБ или БСП, ще получите едно и също. Мислете за кого гласувате. Остава малко до изборите. Единствената алтернатива сме ние – „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Ние с г-н Явор Нотев сме различните кандидати.

С тези думи кандидатът за президент на – „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов вдигна на крака препъната зала на Общината във Велико Търново, където се проведе среща с избиратели.

На събитието присъстваха и лидерът на АТАКА Волен Сидеров, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, областният координатор на НФСБ Росен Цветков, както и депутатите доц. Милен Михов, Георги Ковачев, Десислав Чуколов, проф. Любомир Владимиров. Преди се срещнат с гражданите Красимир Каракачанов и Явор Нотев поднесоха цветя пред паметника на Майка България.

Пред хората в залата Красимир Каракачанов заяви, че като върховен главнокомандващ на армията ще настоява цели подразделения да подпомагат Гранична полиция за охраната на българската граница. Ако се наложи, да се използва и сила и техника за недопускане за навлизане на големи групи нелегални имигранти на нашата територия.

25 години България води глупава политика, която доведе до циганизация на нацията, която позволи Турция да се меси във вътрешните работи на държавата, а ние мълчим и навеждаме глава. Това не може да продължава нито секунда повече, заяви категорично кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Гледах дебата между Цачева и Радев, които се криха половин месец. Това беше маскарад. Те бяха съгласни помежду си и се чудеха кой да се изкара по-голям евроатлантик. Като ги гледах останах с впечатлението, че това е една кандидатпрезидентска двойка. Те не засегнаха нито един проблем, реално не се спряха на конкретни решения на основните и наболели проблеми, сподели Каракачанов.

Той призова: „Излезте и гласувайте, защото отново етническият и купеният цигански вот ще решат изборите! Мислете за кого гласувате. Ние сме единствената алтернатива – с номер 19 в бюлетината.“

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев взе думата и разказа, че от началото на кампанията не спира да обяснява защо патриотичното обединение е важно за съдбата на България, за бъдещето на българите. Всички са задавали въпроса ще го бъде ли това обединение, ще постигне ли целите си. Сега това не стои на дневен ред. Всички вие ни доказвате ежедневно, че трябва да сме заедно и ни показвате, че не 6 ноември ще победим. Защото ние не търсим майката на нацията – ние се прекланяме пред Майка България, категоричен е той.

Нашето обединение е мислено, то е изстрадано и е преживяно, както от тримата лидери, така и от всеки един от нас. Този е акт има силата и ще бъде гаранция за всички успехи, за които вие ще дадете своя вот, посочи Нотев.

Той отново подчерта, че това, което се вижда и в предизборната кампания, и в държавата показва, че кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  са единствените, които са различни.

Ние с г-н Каракачанов сме алтернативата. Президентът трябва преди всичко да бъде патриот! По тази причина аз подкрепям г-н Каракачанов и съм част от неговия екип. „Дондуков“ 2 е естественото място на което г-н Красимир Каракачанов трябва да бъде, завърши словото си кандидатът за вицепрезидент.

България е под заплаха. Виждате какъв е бежанският натискът по границата. Точно сега имаме нужда от президент с твърда ръка, президент с позиция и опит. Красимир Каракачанов е такъв кандидат. Не, защото това е нашият кандидат. Не защото ние го издигаме, а защото той е човек с позиция и 20 години опит в политиката. Той е доказан патриот, винаги е отстоявал своите принципи. Хората го познават – няма нужда да се запознават с него, нито той да се обучава на президентския пост, каза пред присъстващите Волен Сидеров.

В момента България има нужда от този патриотичен блок, който и да е катализатор и да е остен, за да върви държавата в правилната посока. Много избори сме минали и знаем, че има и купуване и манипулации, и зависимости към управляващата партия, гласуване под строй в малките общини, но сега моментът е особен. Народът вече е осъзнал, че балонът евроатлантически ценности се е спукал, разбира, че живеем в опасен свят, че трябва защитните сили на нацията да са на по-високо ниво. Това могат да го гарантират единствено нашите кандидати, защото те изповядват патриотизма. Призовавам Ви гласувайте за кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев с 19 в бюлетината, завърши словото си Сидеров.

видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Контрера: МОН пак спи! Кой допусна поредната провокация в уроци за деца от 3-и и 4-и клас?

В училище, в онлайн часовете по компютърно моделиране питат кой пол е потребителят на платформата, т.е. ученикът – мъж, жена, небинарен, друг...

Патриотите настояват за приоритетно държавно финансиране на българското филмопроизводство

За отпускането на средства следва да се прилагат прецизни културни критерии, а в контролиращите дейността комисии да се назначават хора, отговарящи на...

Д-р Султанка Петрова: Държавата полага много усилия за младите семейства с деца

Младите семейства с деца получават подкрепа от държавата Държавата полага много усилия, за да подкрепя младите семейства с деца....

Доц. д-р Милен Михов: ВМРО ще се яви на изборите с изпълнени обещания

Изпълнени обещания, защита на българските национални интереси и спокойствие да гледаме избирателите си в очите – така ще отидем на избори

Джамбазки в ЕП: Проектът за TEN-T трябва да бъде преразгледан

Коридор № 8 трябва да се случи, категоричен е българският евродепутат Проектът за изграждането на трансевропейската транспортна мрежа (TEN-T)...

Юлиан Ангелов: Прави се опит за прокарване на норвежкия модел за отнемане на деца у нас

Правосъдното министерство прави опит да прокара норвежкия модел за отнемане на деца у нас и вкарване в закон...

Красимир Червилов: ВМРО защитава националните интереси на България и има място в следващия парламент

ВМРО защитава националните интереси на България и има място в следващия парламент. Ръководството на партията все още не е обсъждало въпроса дали...

Коментари