Начало Парламентарни избори - 2021 Красимир Каракачанов във Враца: Важни са не еднополовите бракове, а сигурността и...

Красимир Каракачанов във Враца: Важни са не еднополовите бракове, а сигурността и доходите на българите

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пристигна във Враца, за да подкрепи водача на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за 6 МИР Красимир Богданов, защото и в 43-ото и 44-о НС врачанинът е бил един от най-активните в парламента и е бранил интересите на хората в област Враца, така както е редно да прави всеки депутат.

Затова Каракачанов призова да се гласува за местни хора, какъвто е Богданов, а не за наложени личности от други населени места, които ще идват във Врачанско само на 1 и 2 юни.

По време на визитата си председателят на ВМРО посети селата Лиляче и Чирен, заедно с Красимир Богданов и кандидатите за народни представители Красимир Ангелов, д-р Тихомир Тодоров и Момчил Янков.

В село Лиляче Богданов приветства събралите се хора и благодари на кмета Красимир Петров издигнат от ВМРО, че за толкова малко време промени облика на селото, като истински патриот.

Скъпи приятели, аз многократно съм бил тук при Вас и съм запознат с Вашите проблеми и тревоги. Не веднъж съм ги и решавал. За нас не е самоцел да бъдем в парламента, нашата цел е трудолюбивите хора като Вас да живеят добре. Ние с Воля и НФСБ не сме се събрали в коалиция, за да търсим дивиденти, а заради общите ни идеали. БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са единствената гаранция, че България ще запази своето достойнство, сигурност и традиции, каза Богданов.

Каракачанов допълни, че за 32 години в България са се изредили всякакви партии, но всички идват и си отиват – говорейки за светло бъдеще. Факт е, че такова бъдеще няма, ако не си оправиш собствената държава. През всичките тези години единствено ВМРО не промени идеите и целите си.

Това, което обещахме през 2017 година го изпълнихме. Обвиняваха ни, че не можем да увеличим пенсиите на 300 лева от тогавашните 167 лева, факт, който го направихме ние. В перспектива ще работим за средна пенсия от 700 лева и сега ще кажат някои, че не е възможно, но ние доказахме, че мислим за нашите родители, баби и дядовци, като постигаме обещаното. Ще работим и за увеличение на данъчните облекчения, които касаят семействата на работещите българи. За разлика от другите партии, за нас не са важни гей браковете, а да съхраним традиционното българско семейство? Семейство, което живее достойно, с нормални доходи, пенсии, достъп до образование и здравеопазване, заключи Красимир Каракачанов.

В село Чирен салонът на читалището едва побра желаещите да се срещнат с Красимир Каракачанов, с водача на листата Красимир Богданов и кандидатите за народни представители.

В началото на събитието, но не като предизборно обещание, а като част от последователната политика на ВМРО, Патриотите поеха ангажимент да закупят климатик, за да могат чиренци спокойно да посрещат гости и празнуват в горещите и зимните дни.

България се стопява и Вие го виждате най-добре, нищо, че Чирен е близо до областен град. И това е страшно. Това би могло да се промени с подобряване на условията на живот, доходите на хората и здравеопазването. И това е постижимо, но е само с думи, а с реални действия, които ние предприехме и трябва да продължим, каза Красимир Богданов.

Пред събралите се жители Каракачанов призова хората да гласуват за познати и доказали се личности, какъвто е Красимир Богданов и допълни:

Аз съм изключително изненадан, сподели той и запита как е възможно да се гласува за хора, които не си правят труда да посетят районите, от които са издигнати, за да си кажат няколко думи с хората и да се запознаят с проблемите им. Как после ще ги представляват в Народното събрание? Как ще им бъдат полезни? Нали затова са изпратени там. И такива хора нямат проблем да си мълчат в парламента, защото не са виждали очите на избирателите си и нямат срам от тях.

Хората споделиха притесненията си за предстоящия вот с машинно гласуване, секциите в Република Турция и притесненията си свързани със сигурността в малките населени места.

Във Враца на предизборния пункт Красимир Каракачанов и Красимир Богданов продължиха разговорите си с врачани и се срещнаха с водачите на листите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ за областите Видин и Монтана.

На 11 юли гласувайте с листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ с № 16!

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Божидар Бурнев: Всеки глас за ВМРО е глас в името на морала и свободата ни

Божидар Бурнев е най-младият в кандидатската листа на ВМРО в старопрестолния град Велико Търново. Самият той признава, че младостта му и липсата...

Сиди пита: Кой накара Кацаров да се извърти като фурнаджийска лопата

Политикът на ВМРО дава примери как Кирил Петков и Мария Касимова - Моасе газят Конституцията, за да се докопат до властта

ВМРО към Радев: Вземете страна и накарайте кабинета си да приравни антителата към зеления сертификат

Ние от ВМРО категорично продължаваме да настояваме да се предприемат адекватни мерки и да спре това насилствено противопоставяне на обществото. Очевидно е,...

Искрен Веселинов: Борбата с корупцията твърде много се политизира

Корупцията не е само смяна на пари между заинтересовани страни и представители на властта. Корупцията е „развал“ на властта. Виновна за това...

128 години ВМРО (ОБЗОР)

Вчера се навършиха 128 години от основаването на ВМРО. По традиция в цялата страна се проведоха различни акции и събития, чрез които...

Албена Кръстева: Гласът за ВМРО е глас за бъдещето на децата ни

Мисълта за България е в сърцето ми от малка. Така съм възпитана и така съм пораснала. Родена съм в село Черни вит...

Карлос Контрера: Ние не желаем да се превръщаме в мигрантското гето на Европа

Петков и Василев са еднодневки, тунизийски пирати и джендъри. Те ще просъществуват 2-3 години в българския живот Карлос Контрера,...

Коментари