Начало Парламентарни избори - 2021 Красимир Каракачанов: Искаме родина, в която нашите деца живеят свободно, а не...

Красимир Каракачанов: Искаме родина, в която нашите деца живеят свободно, а не като малцинство

Ние сме си спечелили името на улицата с хората, а не в чужди посолства или съмнителни кръгове, сподели Ангел Джамбазки – водач на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ за 3 МИР Варна

За тези избори обединихме патриотичното пространство в името на хората, а всякакво връщане назад в миналото е безсмислено.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов по време на представянето на листата с кандидатите за народни представители от КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ във Варна. Каракачанов коментира, че лидерите на трите формации – ВМРО, „Воля“ и НФСБ са единствените, които са показали на българското общество, че не са лидери на партии, чиято цел е да се нареждат в листите, за да стават депутати, а се борят в името на една кауза и тя е България.

Точно поради тази причина ние се дръпнахме в страни, давайки възможност другите ни лица да покажат своите качества. Опитахме се да дадем пример и на останалите политици, които вече са омръзнали до болка на българите. Плодът на този наш опит да обединим патриотичните формации в страната е именно Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“.

Листата ни за град Варна е в пълен състав от 30 човека, всеки един от които е специалист в своята област. Водачът на листата в града е Ангел Джамбазки, който всички ние познаваме като най-активния български евродепутат в Европейския парламент, обяви Красимир Каракачанов.

На второ място е Полина Христова, представител на партия „Воля“, на трето място е Иван Иванов от гражданската квота на ВМРО. На четвърто място в листата за народни представители от Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ е Димитър Карбов, представител на НФСБ, на пето място е Веселин Кунчев, а не шесто място се нарежда Венцислав Сивов, общински съветник от Варна, представител на ВМРО.

Красимир Каракачанов каза още, че основната кауза на патриотичното обединение е съхраняване на България.

Искаме родина, в която нашите деца живеят свободно, а не като малцинство. Политиката, която беше водена в продължение на 30 години бе такава, че дискриминираше българите, а не ромите, които сега съдят страната ни, с думите, че живеят в дискриминация. Напротив, точно те бяха толерирани. Научиха ги, че имат само права, но никой не ги научи, че имат и задължения. Същите тези хора правят деца без никаква отговорност към тях. Те превърнаха раждането в професия за източване на социалните фондове. Всичко това обаче е за сметка на тези, които работят и които плащат данъци, категоричен бе Каракачанов.

Той посочи, че на 11-ти юли българите могат да определят бъдещето на децата си или да си останат вкъщи, а изборът е в техните ръце.

На 11-ти юли е поредният изпит, който няма да е нито първия, нито последния за нас. Той обаче е пореден и е много важен. Искам да подчертая и още нещо, което за нас е много важно. Ние не делим българите на наши и ваши. На нас са ни скъпи всички сънародници, без значение дали живеят в България или са избрали да живеят в чужбина. Не правим закони за едните или за другите, защото всеки българин е от значение, но по-важното е всички да са равни.  Някак несправедливо е българите в страната да гласуват машинно и да нямат алтернатива, докато избирателите на ДПС в Турция да гласуват с хартиена бюлетина, само защото не знаят български и не могат да четат или пишат. Е, в такъв случай, защо отново ги улесняваме? И се получава така, че с гласовете на една чужда държава се решава нашето бъдеще, тук и сега в България. И ако това не ни прави впечатление, аз не знам какво друго би могло да се случи, за да се събудим и най-накрая да кажем – стига вече. Всичко зависи от нас и е време да вземем бъдещето си в собствените си ръце, каза в заключение Красимир Каракачанов.

Атаките срещу патриотизма няма да ни наранят – те просто ни мобилизират още повече, заяви още той. Каракачанов посочи, че светът се намира в една изключително сложна ситуация и допълни, че опасностите за мира и сигурността не са приключили.

Ислямския фундаментализъм и тероризъм продължават да бъдат агресивни и настъпателни. От друга страна, цели политически течения в Европа и света широко отварят вратите за разлагането на традиционното християнско общество, което ние познаваме. По този начин то е обречено на демографска катастрофа и на приток на нелегални емигранти. Отваряйки вратите за екстремистки политически течения, те унищожават всичко онова, което ние харесваме нашия свят.

Така традиционното семейство и националния морал се унищожава, с една единствена цел – гражданите на света да станат едни обикновени консуматори на тези порочни интереси, заяви той.

Тези хора не се интересуват нито от съдбата на българите, нито от чиято и да била друга– те се интересуват единствено и само от своя икономически интерес. Именно това са хората, които в последните 25 години финансираха соросоидни структури, чрез които се стремяха да избият традиционните представи за морал на нашето общество, да изтрият разбиранията ни за традиция, култура и семейство. Всичко това обаче дава своето отражение и в България, защото проекцията на тази политика е добре финансирана и я видяхме в злополучното 45-ото Народно събрание, когато взе връх, коментира Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО подчерта, че под лозунга за борба с корупцията, хора които реално са родоначалниците на корупцията, са се опитали да прокарат тези идеи.

Нека обаче да се сетим, за кого говорим и кои хора са част от тези т.нар. протестърски партии. Не са ли те наследниците на онова управление на Иван Костов, за което всички ние помним, че беше началото на грабежа на България? Ами какво да кажем за онези другите, т.нар. мутри вън, те всъщност срещу кои мутри са? Срещу „мутрите“, на които не са били адвокати и не са взимали хонорари? Впрочем те не бяха ли част от управлението на Жан Виденов, което пък съсипа България или пък част от управлението на Орешарски, който беше изгонен с камъни? Тези въпроси могат да продължат до безкрайност, но няма смисъл. Знаем, че атаките срещу нас могат да продължат още по-агресивно, но това което нашите опоненти не знаят е, че по този начин ние се мобилизираме. Моят призив към членовете и симпатизантите ни е да не се поддават на тези манипулации и пропаганди. Затова нека в оставащите 25 дни всички бъдем активни, призова Каракачанов.

Той посочи, че при срещата му с различни хора, всички споделят едно и също – отвращение от случилото се в миналото 45-ото Народно събрание.
Това Народно събрание успя да направи две неща – да си вдигне заплатата на депутатите и да ги направи по 10 000 лв. и да направи законодателство, което смята, че ще бъде полезно за тях.

Нека обаче не се отчайваме, защото ние се борим за нещо голямо и това е нашата родина. Искаме да я запазим такава, каквато са ни я завещали нашите предци. Защото ние искаме спокойна държава, в която утре ще живеят нашите деца и внуци, като свободни граждани, а не като малцинство, допълни Красимир Каракачанов.

Да си водач на Патриотична коалиция – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ във Варна е една много сериозна отговорност. Варна винаги е била бойно поле, в което са се водили сериозни политически битки. Вярно е клишето, че патриотизмът е имунната система на всяко едно общество и на всеки един организъм, заяви водачът на варненската листа Ангел Джамбазки.

Видяхте действията и на политическите сили в предишното Народно събрание, което се разпадна след само девет пленарни сесии. Видяхте също така, как първата им работа беше да променят Закона и Изборния кодекс, така че да ударят едни политически сили, а именно нас – патриотичната ниша. Видяхте също така, как направиха всичко възможно да отворят широко вратата за безконтролното увеличаване на  изборните секции в Турция. По време на изборите бях там и видях как работи турската държава – там не гласуват български граждани. Там гласува турската държава, през турските служби за сигурност. Водят се хора с автобуси, които не знаят български език, не плащат данъци в България, не се интересуват от нашето отечество и са избрали друга Майка родина. Ние българските патриоти нямаме резервна майка родина, както има г-н Карадайъ, ние имаме едно отечество и то е България, продължи Джамбазки.

Видяхте как веднага вдигат глава всякакви хора, облечени под формата на неправителствени организации, финансирани с чуждестранни грантове и които започнаха атака срещу устоите на българското общество. И това се случи само за няколко дни, заради липсата на патриоти в Народното събрание. Именно това налага нашето обединение, което си има и своята цена. А водачите на нашите политически сили я платиха, посочи Ангел Джамбазки.

Той допълни, че сега на тях се пада тежката отговорност да имат представителство в Народното събрание. При това не самоцелно, за да бъде някой народен представител и да си го напише в биографията, а с една основна цел – да се отбрани българския национален интерес.

Във времето сме доказали, че можем да го правим с НФСБ, защото ние сме съратници. ВОЛЯ от друга страна внасят социалния елемент, доказано и последователно 4 години защитаваха социални тези, а освен през Народното събрание ги налагаха и чрез своята ценова политика, без да са били реално или формално в институции във властта. Провеждаха социална политика, която би трябвало да бъде  грижа на управлението към хората с ниски доходи. Така че имате доказан патриотизъм и родолюбие, имате доказани социални дейности и социална политика. Това е задачата, която стои пред нас. Може би и заради това има такава агресия срещу нас, която е отвсякъде. От бившите ни партньори в управлението, които се оплакват, че нападали само тях, но не и нас, та като стигнем до националните предатели – някои са по природа такива, а другите са просто платени, посочи водачът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ във Варна.

Това обаче искам да Ви кажа, че е добрата новина, защото ние работим най-добре когато сме на фронт и в битка, а нашата сила е българският гражданин и неговата защита. Ние сме си спечелили името на улицата с хората, а не в чужди посолства или съмнителни кръгове, категоричен бе Джамбазки.

Водачът на листата на патриотите във Варна посочи, че кандидатите за народни представители за Варненска област са отлични специалисти, които познават проблемите на региона и ще отстояват интересите на всички българи.

Затова нека на 11-и юли гласувайте с номер 16 за българските патриоти за една силна България, каза в заключение Ангел Джамбазки.

Повече вижте във видеото >>>

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Последни Новини

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Нужни са спешни мерки от страна на Столична община За това предупреждава зам.-председателят на ВМРО и общински съветник в...

Каракачанов: Евроатлантическите лозунги са параван, зад който сглобката кадруваше както си иска

Т.нар. евроатлантически лозунги са параван, зад който сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС кадрува, както си иска. Тези хора показаха, че имат нужда...

ВМРО към МС: Започнете процедура по изграждането на забатачения от ПП онкоцентър за протонна терапия

От това зависи животът на хиляди българи С този призив се обръщат към Министерския съвет на служебното правителство председателят...

ПП „ВМРО – Българско национално движение“ ще участва в изборите за ЕП и НС с партийната си регистрация и граждани в листите

В събота Организационният съвет на ПП „ВМРО – Българско национално движение“ взе решение за самостоятелно участие на партията в предстоящите на 9...

Контрера: В държавата има пандемия от кърлежи.  Настояваме МЗ да свика кризисен щаб

От месеци зам.-председателят на ВМРО и общински съветник в СОС Карлос Контрера сигнализира, че тревните площи в София не се обработват срещу...

Контрера: „Промяната“ опропасти изграждането на детски център за лъчелечение и протонна терапия

Това е престъпление срещу децата на България! „Провалите продължават и с Плана за възстановяване и устойчивост. Кабинетът Денков-Габриел опропасти...

Каракачанов представи книгата си „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“ в Ловеч

Ловчанлии с притеснение следят развитието на военните конфликти В четвъртък лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов посети Ловеч и се...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir