Начало Блог Красимир Каракачанов: Няма да повдигаме въпроса и да преразглеждаме квотите във властта

Красимир Каракачанов: Няма да повдигаме въпроса и да преразглеждаме квотите във властта

На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променяли идеологията и стратегията, каза вицепремиерът

В политиката това е каквото е, както е казал Ботев, за народната любов трябва да се бориш, Корнелия Нинова тези неща така и не ги научи, аналогията на червените е фрапираща.

Това коментара в предаването „Беновска пита“ на Канал 3, относно политическата ситуация в България Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер.

На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променили идеологията и стратегията, вече повече от 20 г. Стратегията ни е именно да се работи, да се възроди българската армия, образованието, борбата срещу циганизацията, каза още лидерът на ВМРО.

Изводите от изборите показват, че хората се интересуват не от това, което си написал в програмата си, а от това, което изпълняваш. Трябва да седнем с ГЕРБ и да видим какво сме изпълнили от програмата, допълни той.

Изпълнихме много задачи, вдигнахме заплатите, подобрихме качеството на образованието, сградния фонд и създадохме по-твърди мерки за малцинствата, децата да посещават училище, каза Каракачанов.

Стратегията за циганите я вкарваме за гласуване веднага след като си дойда в София, вече имам среща с Борисов. Няма да преразглеждаме позициите на „Обединени патриоти”. Искаме да се направи преглед на програмата, която се изпълнява от управлението, на свършеното до момента, допълни той.

Това, че ВМРО направи много добър резултат и сме първи от партиите в „Обединени патриоти“ няма да е основание да искаме преразглеждане на властовите позиции. ВМРО няма да иска повече министри, заместник-министри и т.н., каза Красимир Каракачанов.

Той бе категоричен, че няма да бъдат преразглеждани квотите от партиите във властта и допълни, че ще бъде преразгледана ситуацията с коалиция„Обединени патриоти“ и има ли въобще такава коалиция. По думите му това трябва да се изясни през настоящия месец и пое ангажимент той за пореден път да е инициатор за свикване на коалиционна среща на ОП.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите ни като гражданска квота

Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори. Заедно...

Красимир Каракачанов лично се увери във възможностите на ремонтираните самолети Су-25

Ремонтираните самолети Су-25 са български самолети, защото са платени от българските граждани. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов лично провери...

Каракачанов: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси. Или да промени позицията си към Скопие след изборите

Кузман Илиев: Повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина

Ще насоча разговора към повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина Добре е, че партийните формации се отварят за...

Ген. Кирил Радев: Не съм съгласен България да бъде категоризирана като черната овца по корупция в ЕС

Ген. Кирил Радев, бивш директор на НСБОП, е поканен лично от лидера на партията Красимир Каракачанов да се присъедини към гражданската листа...

Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония, докато краде българската история

Македония докато краде българската история и революционери няма да я подкрепим Именно ВМРО отстоява виждането на 90% от българите,...

ВМРО: България над всичко! Да развеем трибагреника на Трети март!

Това зоват младежите на ВМРО във видеообръщение към всички сънародници. Да покажем, че тачим свободата си, допълват още те.

Коментари