Начало По места Красимир Каракачанов се срещна с кметове и общински съветници от Софийска област

Красимир Каракачанов се срещна с кметове и общински съветници от Софийска област

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов проведе среща с кметове и общински съветници от Софийска област, избрани от листи на ВМРО. Срещата се състоя в община Елин Пелин – една от най-големите и развити общини от областта. Каракачанов обсъди перспективите за развитие на общините, както и актуалната политическа обстановка в страната. Обърна внимание, че за съжаление все още съществува голяма пропаст между избирателите и избираните от тях представители и се радва, че представителите на ВМРО са близо до хората и познават техните проблеми.

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов каза, че в политиката, както и в живота, трябва да е водещо човешкото отношение между хората. Кметът на община Елин Пелин Ивайло Симеонов от своя страна сподели, че ежедневно води различни битки, за да може да осигури нормалното съществуване на общината. Последният му успех е защитаването в транспортната комисия в Народното събрание на субсидията за междуградските автобусни линии.

На срещата присъстваха още заместник-министърът на МОСВ Николай Кънчев, заместник областният управител Николай Борисов, както и представители от цялата Софийска област, която е най-голямата в страната.

Областният председател на ВМРО Богомил Бранков изтъкна добрите резултати на последните местни избори (в 2/3 от общините има излъчени представители в местното управление) и изборите за европарламент, като изрази увереност в бъдещите успехи на Организацията.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари