Начало Блог Красимир Каракачанов: Спирам да играя ролята на синя каска, на помирител или...

Красимир Каракачанов: Спирам да играя ролята на синя каска, на помирител или на буфер

Новият вицепремиер – този, който ще заеме поста на подалия оставка Валери Симеонов (лидер на НФСБ), трябва да бъде посочен от НФСБ. Това каза в интервю за предаването „Тази неделя” вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов (лидер на ВМРО).

„Език мой, враг мой“ – като  не може да се изразяваш като хората, по-добре недей. Като искаш да кажеш нещо, помисли как да го кажеш. Това важи към всеки един български гражданин, който е решил да е занимава с политика. Намери си правилните думи, всичко друго води до скандали, това сподели Каракачанов.

Аз още преди един месец казах, че спирам да играя ролята на синя каска, на помирител или на буфер. Ролята на ВМРО на буфер приключи. Ако някой иска да работи – да работи. Ако някой не иска да работи, си е негов проблем. Ние ще работим, за това за което сме избрани и за това, за което се борим 20 години, категорично заяви лидерът на ВМРО.

По повод творческото предложение на Волен Сидеров, Красимир Каракачанов отвърна, че ако искаш да кажеш нещо на колегата си – звънни му по телефона, покани го на кафе. За втори пореден ден, с извинение, правим нещата по телевизията. Аз, без извинение, по телевизията ще кажа, че творчески ще продължавам да разсъждавам до вторник, когато се надявам това негово творческо предложение да бъде развито на коалиционен съвет и тогава ще кажа окончателното си решение.

Относно протестите вицепремиерът сподели, че има хора по улиците, които са там основателно, но има и такива, които са за шоуто. Не е нормално да се затварят магистрали и да се пречи на стотици хиляди да се придвижват.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари