Начало Блог Красимир Каракачанов: Хора, които лъжат, че няма ковид, за да изкарат гласове...

Красимир Каракачанов: Хора, които лъжат, че няма ковид, за да изкарат гласове – са убийци и престъпници

Във военно време това се нарича мародерство и се наказва най-строго от закона, заяви лидерът на ВМРО

32 години компроматите и скандалите в българската политика не са спирали. Това е жалко, защото 32 години избори в България се печелят със скандали и компромати, включително и измислени, а не с програми и идеологии. Затова ние българите сме най-бедните, най-бързо умиращите в Европа, защото за нашите политици далавера е това, в което не са участвали.

Това заяви в „Денят започва“ по БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той води листите на партията в 3 МИР Варна и 25 МИР София.

Та и в тази кампания – нищо ново. Видя се, освен компромати и скандали, че нашите политици са едни страхливци. Аз призовах да спрем кампанията за три дни, за да се обединим около решение по отношение на пандемията и да обясним на хората какво се случва. Ето днес пак има двеста умрели! Счупихме всички рекорди. Защо? Защото нашите политици, воглаве със служебното правителство, не посмяха да кажат на хората каква е истината и какво трябва да се направи, каза Каракачанов.

А тези, които отричат, че съществува този проблем, са престъпници и убийци. Хора, които лъжат, че няма ковид, за да изкарат гласове – са убийци и престъпници, категоричен е лидерът на ВМРО.

Например Италия миналата година по това време беше уплашила света с 1200 починали на ден. Но Италия е 68 милиона, а България няма 6,8 милиона. Сега ние имаме по 300 починали, в Италия са по 50-ина. Там нищо не е затворено и хората живеят спокойно. А у нас на фона, че няма места в болниците, няма кислород за болните, някой да обяснява, че няма пандемия – то той е просто престъпник! Във военно време това се нарича мародерство и се наказва най-строго от закона, продължи Каракачанов.

Той обобщи ситуацията:

Имаме толкова починали и заболели, защото политиците и институциите месеци наред мълчаха и не казаха на хората истината. Накрая направиха най-лесното – от днес за утре – зелен сертификат.

Каракачанов прогнозира какво ще направят същите тези след втория тур на изборите – пълно затваряне.

Имаме политици без гръбнаци – ние си ги избираме и ние сме си виновни! Политици с меки гръбнаци и свалени гащи, каза той.

Машинното гласуване и честността на вота

Каракачанов се обяви против машинното гласуване с аргумента, че то е отменено в цял свят с изключение на една прибалтийска държава в Европа и с изключение на Венецуела. Една Германия с решения на конституционния си съд премахна машинното гласуване, даде пример той.

За избори за последните 6 месеца са похарчени 500 милиона. Във време на пандемия и икономическа криза да се правят такива разходи е безумие. Демокрация било! А глада какво е, а високите сметки какво са? И това ли е демокрация. Не, това е безхаберие и некадърност, съчетано със страх и липса на каквато и да е кауза от страна нашите политици, възмути се водачът на листите на ВМРО в 3 МИР Варна и 25 МИР София.

Според него заявките за нов морал, които чуваме, са хубаво нещо. Но реалността е нещо друго – никой всъщност не смее да назове проблемите. Икономическата криза в България, най-вече свързана с пандемията, вдигането на цената на тока – не се чу от никого решение. Предлагат държавата да извади и да компенсира. А защо е скъп токът у нас? И да не се излиза с дежурните обяснения от некадърните политици, че и в Европа е скъп. Когато плащаш на двете американски централи нерегламентирана по-висока цена, когато е спрян проекта „Белене“, като не работиш за „Козлодуй“, като така се обрича ядрената ни енергетика на смърт след 5-6 години, това води до поскъпване на електроенергията. Когато се съгласяваш със „Зелената сделка“ – която е поредният цинизъм от Брюксел, защото не са виновни бедните държави като България и Румъния, а богатите, които от години използват въглищата и променят климата. В момента тези богати държави казват как ние да започнем да затваряме, заяви Каракачанов.

Той определи последните два парламента като злополучни. Държаха се като кучета и котки – едни срещу други, и то в ситуация на икономическа криза и в която умират хора, а те не можаха да намерят общ език.

Вотът за кандидатите на ВМРО е вот за хората, които винаги са поставяли интереса на България и българската нация над тясно партийните си интереси. И това е смисълът на ВМРО в утрешния парламент, категоричен е той.  

Вижте цялото интервю с Красимир Каракачанов във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Коментари