Начало Блог Кр. Каракачанов: Цената на подкрепата на ДПС е запазване на старата схема

Кр. Каракачанов: Цената на подкрепата на ДПС е запазване на старата схема

След заявената вчера подкрепа за правителство на Денков и Габриел от страна на ДПС, на 100% съм сигурен, че в състава му има техни министри, заяви почетният председателм на ВМРО Красимир Каракачанов в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Цената е да се запази старата схема – този модел, заради който уж едните протестираха на площадите, сваляха лопите правителства, модела Борисов – ДПС и сега се гушнаха всички, подчерта той.  

По думите му това правителство е създадено и под външен натиск, войната около нас продължава и това не е война Русия – Украйна, това е война, в която Европа вече участва.

Според Каракачанов нашите политици не правят правителство с ясни национални приоритети, а такова, което да продължи схемата, по която се управлява България през последните 20 години. И прогнозира, че този кабинет ще просъщесвува до местните избори.

По отношение позицията на Борисов за съставянето на съвместно правителство с ПП-ДБ с втория мандат, Каракачанов определи като маневра.

Това е маневра от негова страна. От една страна той има остър конфликт с прокуратурата вече, от друга страна, ако остане извън властта и тези хубостници, както чухме от записите, ще сменят служби за сигурност, полиция, всичко, той знае, че ще загуби местните избори, а загуби ли местните избори, това означава катастрофа, отбеляза Красимир Каракачанов.

Какво още каза почетният председател на ВМРО вижте във видеото >>>

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари