Начало Блог Кузман Илиев: Нищо не е на всяка цена - освен идеите и...

Кузман Илиев: Нищо не е на всяка цена – освен идеите и ценностите

Човек трябва да умее да губи с достойнство и да вижда проблемите първо в себе си. И на следващата секунда започва да чисти грешките и да се бори за целта. А в случая тя е над нас – тя е България и добруването ѝ. Така, както всеки го разбира, мисли и чувства.

С тези думи кандидатът от гражданската квота на ВМРО икономистът Кузман Илиев коментира резултатите от проведенте на 4 април избори за народни представители.

Честито на победителите и на тези, които се чувстват такива. Време е сеирът и истерията да свършат и да се хващат за работа, защото предизвикателствата са тежки – геополитически сътресения по оста Изток-Запад. Агресивни атаки срещу нашите култура, традиции и история. Здравна и икономическа криза. Отговорността действително е голяма. А всеки от нас ще участва с каквото може, пише Илиев.

Кузман Илиев изразява своята благодарност към ВМРО за дадената му възможност свободно да защитава идеите си. Илиев поздравява също така партията за твърдото отстояване на българщината. Той продължава:

Поздравявам също ВМРО, че не се огънаха пред интереса и се явиха сами, знаейки че може да не влязат в парламента. Но нищо не е на всяка цена – освен идеите и ценностите, когато са смислени и възвишени. Както и на всички, които ме подкрепиха – познати или не. От сърце.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари