Начало Блог Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония,...

Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония, докато краде българската история

Македония докато краде българската история и революционери няма да я подкрепим

Именно ВМРО отстоява виждането на 90% от българите, че не можем да подкрепяме Македония, която краде българската история и българските революционери. Това заяви в „Седмицата“ по Дарик радио организационният секретар на партията Юлиан Ангелов.

България 30 години подкрепя Македония във всяко едно нещо. Винаги България е била зад Македония. Искаме един път завинаги да спрат с езика на омразата. Тези неща не могат да продължават в държава, която претендира да е в Европейския съюз, категоричен беше Ангелов. По думите му македонците са в правото си да се определят какви искат да бъдат, но след 1945 г. 

За периода преди това няма да позволим българските герои и българската история да бъдат откраднати.

ВМРО ще настоява винаги за вето за Македония в ЕС, защото те са като фалшива новина, зарече се депутатът от ВМРО.

Той подчерта, че не само историческият спор не е бил решен за тези две години след подписването на договора с Македония, но не се е случило и нищо важно в другите сфери. Нито от учебниците в Скопие са изчистени уроците, които обиждат българите, нито са премахнати надписите от паметните плочи, на които пише, че българите сме „фашистки окупатори“.

Не са премахнати и административните пречки пред българския бизнес, няма я и свързващата инфраструктура между двете страни. По въпроса за спора около българския произход на Гоце Делчев организационният секретар на ВМРО изтъкна, че няма как ние да се съгласим на една фалшификация с българската история.

Председателят на Националния предизборен щаб на ВМРО разкри, че заради епидемията партията ще съсредоточи кампанията си в социалните мрежи и медиите.

Призовавам всички българи да излязат масово и да гласуват.

Да не оставят нещата да бъдат решени от купения вот, апелира Ангелов. 
За нас не е от значение дали един човек е бил ляв или десен, а дали е експерт и патриот. А и да отстоява националните интереси. Така Юлиан Ангелов обясни подбора на ВМРО на кандидатите в гражданската листа на партията.

Това са хора, които са работили за националните интереси на страната, обобщи Ангелов. За нас е важно да си свършим работата – хората по региони да припознаят нашите кандидати, каза организационният секретар на ВМРО. 
По повод управлението на пандемията той заключи, че това е много трудно навсякъде по света, защото не се е случвало от 100 години. Всички се учат как се управлява пандемия. Моето виждане е, че ресторантите и заведенията, изобщо туристическият бранш. Трябва да работят при спазване на мерките, защото това в голямата си част е семеен бизнес, коментира още Юлиан Ангелов.

Ресторантите не работят официално, но хората, които се заразяват, нарастват. Явно проблемът е на друго място, намекна той за липса на достатъчен контрол върху спазването на мерките.

В коментар на последния скандал в парламента заради незакупуването на руската ваксина, депутатът от ВМРО беше категоричен, че темата не трябва да се експлоатира политически.

Според него важният въпрос е дали ваксините могат да защитят хората и дали са безопасни, а не откъде идват. Аз съм за всяка една ваксина, без значение руска, китайска, която защитава. Така коментира Юлиан Ангелов, който не приема заиграването с темата. Да играем геополитически игри с ваксини е неморално и отвратително, категоричен е председателят на Националния предизборен щаб на ВМРО.

Целия разговор с Ангелов гледайте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари