Начало Циганският въпрос Махалата като биологично оръжие

Махалата като биологично оръжие

Коментар на Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО, по повод ширещата се зараза с хепатит тип А в циганската махала в гр. Раковски, която се разпростира и в детски учебни заведения:

Циганската махала в Раковски се превърна в инкубатор на епидемия от хепатит А, който, както е известно, е болест на мръсните ръце и е мерило за културата, образованието и манталитета на общността, в която се развива. Съвършено показателно.

Но ако ставаше дума само и единствено за циганската махала, можеше да оставим разговора на БХК да направят хепънинг по темата „Расист ли е хепатитът“. В края на краищата не можем да откажем никому свободния избор да се разболее и умре в мръсотия и мизерия.

Прочее, публична тайна е, че циганите масово отказват ваксинация, защото твърдят, че ваксините ги правят стерилни. Но в случая говорим за оръжие за масово поразяване, взривено сред деца и ученици. Хепатит А е тежко инфекциозно заболяване, което се разпространява много лесно с прост контакт.

Поведението на местните власти, на директорите и на здравните служби в Раковски е абсурдно и неприемливо. Тези училища и детски градини трябва да бъдат незабавно затворени, а циганската махала – поставена под карантина. Всички близки и контактни лица трябва да бъдат задължително  изследвали и ваксинирани, а тези, които откажат – незабавно да бъдат поставени в изолация.

Няма причина биологични бомби да се шляят свободно по улиците и да сеят опасно инфекциозно заболяване, което може да нанесе тежки поражения и да доведе до човешка смърт.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари