Начало Блог Милен Михов: Вотът на недоверие е част от вътрешнопартийната предизборна кампания на...

Милен Михов: Вотът на недоверие е част от вътрешнопартийната предизборна кампания на БСП

Ще бъде ли успешен вотът на недоверие, внесен от левицата към кабинета „Борисов 3“, и ще се справи ли с решаването на водната криза в Перник новият министър на околната среда и водите, предложен от ВМРО – гост с коментар в „Още от деня“ по БНТ беше заместник-председателят на ПГ „Обединени патриоти“ и заместник-председател на ВМРО доц. д-р Милен Михов.

Арестуваният действащ министър Нено Димов, който подаде оставка, е невинен, категоричен е депутатът от ВМРО:

Това беше тежък удар, който ние ще преодолеем, ще се изправим, ще продължим напред. За първи път министър подаде оставката си от ареста, но ние не смятаме, че г-н Нено Димов е виновен, поради обстоятелството, че тази тежка водна криза е поредица от фактори, в която МОСВ има твърде малко значение. И това, че е подписвал графици, не трябва да се счита за престъпление.

Относно новия министър на околната среда и водите Емил Димитров Михов заяви, че той притежава нужните качества за поста в толкова напрегната ситуация:

Г-н Емил Димитров има няколко много ценни качества – той е активен и деен човек, той е добър организатор и има добър административен опит. Има и подкрепата на управляващото мнозинство, а това е важно за дейността на един министър.

Ние стоим зад подписаните споразумения и управленската програма, така че няма да подкрепим този вот на недоверие, категоричен е Михов:

Този вот има две характеристики – той няма да бъде последен в рамките на 44-ото НС и е част от предизборната кампания на БСП – вътрешнопартийната и тази за предстоящите парламентарни избори.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари