Начало Блог Милен Михов: Повече разхлабване на мерките няма накъде да има

Милен Михов: Повече разхлабване на мерките няма накъде да има

Аз мисля, че повече разхлабване на мерките в борбата с COVID-19 няма накъде да има. Въпросът е как ще бъдат прилагани тези мерки, които вече са въведени. В страната се провеждат масови мероприятия в разрез с всички мерки и това, за което с месеци говорехме, не се случва.

Това каза в ефира на „Патарински LIVE“ по Канал 3 доц. д-р Милен Михов, заместник-председател на ВМРО, народен представител от ПГ „Обединени патриоти“. 

В момента картата на България ми звучи доста неклъстърно, доста са огнищата, за съжаление и Велико Търново не е по-назад. Виждаме, че един бал доведе до много последствия, много заболели, коментира търновският депутат.

В управленски план има определени приоритети, за които ние настояваме, те са много ясни. Например програмата на Каракачанов са справяне с маргинализираните общности – това трябва да се случи. Другите неща, за които настояваме,са  безплатната детска градина, доброволната военна служба, категоричен е Михов. 

Ние се борим да се приложат определени неща, които не са се случвали от 30 години насам. Каракачанов в рамките на три години, дори и другата, постигна повишението на заплатите на хората под пагон да нарасне с над 40%. Немислимо беше само отпреди три години ние да закупим едни от модерните оръжия във въздушното пространство, в този аспект имаме с какво да се гордеем, подчерта той. 

Във Висшето военноморско училище се проведе и подготовка на курсанти за военно обучение, допълни Михов.

Повече вижте във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари