Начало Блог Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки

Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки

Емисари на Слави Трифонов и Мая Манолова вербуват бивши представители на ВМРО в СИК

За наченки на нов вид политическо насилие над инакомислещите предупредиха от ВМРО. Цветовете на дъгата се превръщат в символ на политическа нетърпимост, който е почти еднакъв с фашистката свастика и червената петолъчка на болшевиките, констатира в интервю по БНТ заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, който е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“ в 4 МИР Велико Търново. 

Привърженици на джендър идеологията, активистите на сдруженията на лесбийки, гейове, бисексуални, интерсекусални и т.н., всъщност демонстрират една агресивност, която няма нищо общо с прокламираната от тях толерантност и търпимост, заключи историкът по повод нападките срещу певицата Милена Славова, която войводите защитиха с позиция. Една дама, която се слави със свободомислие и своя свободен дух, тя пееше песните на протестите срещу комунизма, а днес я заклеймяваме за това, че е казала нещо, което мисли, възмути се доц. Михов. Той приветства УЕФА, че е отказала на кмета на Мюнхен да оцвети в цветовете на дъгата стадиона в знак на протест срещу Унгария. 

Случаят с Унгария, случаят с Милена Славова, случаят с цветовете на дъгата, показват, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са единствената политическа сила в България, която трайно отстоява тези принципи на една християнска и католическа Унгария, на една християнска и католическа Полша, обобщи заместникът на Каракачанов. 

Водачът на листата на патриотите във Велико Търново коментира и изборния процес, като заключи, че това са най-нечестните избори от 31 години насам според процедурата и формулирането на изборните правила. Промените в Избирателния кодекс наистина го превръщат в Наказателен кодекс спрямо някои формации, припомни Милен Михов за поправката „Джамбазки“. Бих запитал така наречените лъжедемократи от ДБ защо промениха толкова ключов принцип във формирането на изборната администрация, като изключиха партии с европредставителство, при условие, че 4 и повече години те се възползваха от това правило да имат хора в ЦИК? Тази поправка беше наречена поправката „Джамбазки“, което ясно показва срещу кого беше насочена, заяви Милен Михов.

По повод лишаването на войводите от техни представители в ЦИК, РИК и СИК, Михов разкри, че представители на протестърските партии в Търновско ухажват наблюдатели на ВМРО от предишния вот на 4 април, за да ги привлекат за членове на СИК вече от тяхно име. Днес хората, които работеха преди два месеца от името на нашите структури, са вербувани по телефона от различни представители на промяната, като партията на Слави Трифонов, мутрите на Мая Манолова, с обещание, че ще бъдат включени в тяхната квота. Елате да вземете хонорара, били поканите. Откъде партийният функционер на една партия има личните данни на хората, които са ни представяли преди два месеца, попита Михов. И адресира въпроса към Бойко Рашков: Аз питам този активен вътрешен министър – дали изнасянето на лични данни от служебните компютри на РИК във Велико Търново не е нарушение или престъпление в полза на една или друга политическа сила.

Гласуването от чужбина има само един проблем – и това е гласуването в Република Турция. Виждаме, че партията на Слави Трифонов, на Христо Иванов и Мутрите на Мая Манолова, подариха на ДПС едни мандати между 10 и 15, освобождавайки ограничението, коментира водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в 4 МИР Велико Търново. Очевидна е сделката между партиите на промяната и ДПС. Подаръкът, който те направиха с промените в Избирателния кодекс, ще се върне по някакъв начин, прогнозира беше заместник-председателят на ВМРО.

Целия разговор гледайте тук >>>

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Не вярвам загиналите в Кот д’Ивоар българи да са участвали в бойни действия

Не е новина, че български бивши военни обучават пилоти в няколко африкански държави, Кот д’Ивоар е една от държавите. Доколкото знам, те...

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Коментари