https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента -
Начало Народно събрание Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента

Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента

Днес в Народното събрание депутати от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ влязоха в остър спор с депутатите от БСП. Социалистите за пореден път лицемерно си играят с темата за минималната пенсия, е мнението на патриотите Юлиан Ангелов, Александър Сиди и Борис Вангелов.

Припомняме, че по предложение на ВМРО последните 4 години минималната пенсия се вдигна 4 пъти.

Предизборното обещание на ВМРО, че минималната пенсия ще стане 300 лв. ще бъде факт от 1 януари 2021 г.

Юлиан Ангелов

Депутатите от БСП се опитват да настроят българските пенсионери един срещу друг. Обясняват как е несправедливо вдигането на минималната пенсия. А до преди няколко месеца използваха опорките, че ние от Обединени патриоти сме излъгали хората за минималната пенсия 300 лв. Само че ние изпълняваме обещанията си. А Вие от БСП какво правите?

Да Ви припомня ли Вашето управление по времето на правителството на Орешарски? С колко вдигнахте минималната пенсия – с 4.50 лв. За разлика – по време на управлението на Обединени патриоти и ГЕРБ, минималната пенсия се повиши 4 пъти.

Моделът на пенсионна реформа от времето на Костов лиши българските пенсионери, които са работили първите 10 години на мрачния преход, от нормална пенсия. Това защитавате Вие в момента. Вие защитавате това пенсионерите, които са работили по времето на комунизма, да имат ниски пенсии.

Ние искаме от 1 януари минималната пенсия да стане 300 лв., за да може тези близо 1 млн. човека да имат нормален живот.

Каква социална партия е БСП? Вие сте партия на личните интереси. Аз знам Вашите способности, г-н Гьоков. Хората помнят 3 долара пенсия.

Ето защо призовавам всички да не подкрепят модела на управление на БСП и ДПС, за да не получат отново 3 долара пенсия. Да не получат 120 лв. минимална пенсия по времето на Орешарски. Подкрепете тези, които работят в интереса на българските пенсионери.

Александър Сиди

Сега 2020 г., когато предложението на ВМРО за пенсия 300 лв. е факт, Вие, колеги от БСП, излизате лицемерно и казвате, че изкривяваме системата. Кога БСП лъжат ?

Един от преждеговорившите имаше наглостта да поставя оценки за незначителността на конкретна парламентарна група. Тази ПГ е спечелила доверието на българските граждани.

Това, че в последните месеци в БСП са се отделили хора, колкото е нашата парламентарна група, разбира се е техен проблем.

Смятам, че трябва да бъде преизчислено и времето им на група. Както и тежестта им като тежест в Народното събрание. Но два пъти не прекъснахте депутата, който два пъти лансира теза, която е обидна за народните представители.

Борис Вангелов

Когато говорим за най-нискодоходните групи, да имаме предвид, че това са нашите майки и бащи – пенсионерите. Призовавам Ви, г-н председател, да отнемете думата на всички милионери от БСП и червена буржоазия, която излиза да говори. А никога не е изпитвала глад и недоимък. А е докарала всички тези хора до просешка тояга да работят през всичките тези години в червените фабрики и заводи.

Последни Новини

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Във Враца отбелязаха годишнината от Ньойския договор с паметна вечер

Въпреки изключително тежките зимни условия, за пореден път ВМРО - Враца отбеляза годишнината от позорния Ньойски договор. Тази година...

104 години по-късно: Български марш огласи София с „Долу Ньой“

На 27 ноември 2023 г. се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който откъсва от Родината изконни български територии. Ньойският...

ВМРО – София в сряда решава за поканата за разговори от ПП-ДБ

Вие и кметът Терзиев дължите отговори, напомня съветникът Карлос Контрера Областният комитет на ВМРО в София в сряда ще...

Коментари