Начало Парламентарни избори - 2021 Михов в Сандански: Вие имате своя местен кандидат за президент

Михов в Сандански: Вие имате своя местен кандидат за президент

ВМРО откри кампанията си в сърцето на Пиринска Македония

На откриването присъстваха кандидатпрезидентската двойка доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова, както и евродепутатът Ангел Джамбазки, който е водач на листата на ВМРО в 1 МИР – Благоевград. Събитието бе открито от кмета на Сандански Атанас Стоянов. В листата на ВМРО на второ място е общинският съветник Ивелин Терзийски, а седми е Константин Стаев от младежката организация на ВМРО – Сандански.

Кметът Атанас Стоянов заяви, че изборите на 14 ноември са изключително важни, защото тогава ще изберем кой ще бъде обединителят на нацията. Обединител, който не сме виждали досега, заяви кметът  като направи уточнението, че правилната кандидатура за тази позиция е кандидатпрезидентската двойка на ВМРО.

Доц. д-р Милен Михов се обърна към жителите на града и ги увери, че те имат своя местен кандидат за президент, защото в Сандански той ще спи у дома си, където е неговото семейство, деца и внуци.

Днес ни заливат няколко  кризи наведнъж. България е заприличала на оная турска гемия, която се забила в Камен бряг. Носът на управляващите е една стена, а отзад вълните удрят като криза след криза. Енергийна, икономическа, здравна, дълга политическа криза, каза Михов и допълни:

Единствената родолюбива и патриотична организация, която може да защитава българските интереси, е ВМРО.

Кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова заяви, че за нея е чест да започнат своята обиколка от сърцето на Пиринска Македония. Девизът „Браним България“ отива най-много на ВМРО, защото за нас ВМРО е кауза, вяра и битка. А нашата кауза е България.

Излишно бяха хвърлени стотици милиони за избори, от които резултатът е нулев, а по всичко личи, че догодина пак ще има такива. Партиите, които най-гръмко искаха властта, се оказаха неспособни да управляват и България загуби месеци, а най-лошото е, че това ще продължи. Служебното правителство се провали и това е видно за всички, а в резултат за кратко време държавата бе върната с години назад, категоричен бе водачът на листата на ВМРО за Благоевградска област Ангел Джамбазки.

В тази тежка икономическа, здравна, социална и енергийна криза, в която се намира България, е нужно единство, градивен политически дебат и адекватни решения, затова ВМРО има място в следващия парламент, заяви Ивелин Терзийски.

Очаквахме промяната и адекватни мерки за справяне с ковид пандемията, но получихме томбола за смарт часовници, които струват колкото стек олио. Никой не може да поставя свободата ни под съмнение и да я обвързва с наличието на зелени сертификати, каза Константин Стаев.

Вярвам, че ВМРО има млади, можещи, достойни и доказали се кандидати, които ще дадат своя опит и знания, за да стане България по-добро място за живот. Ние сме тези, които наистина браним България, допълни още Стаев.

Галерия със снимки >>>

Видео от откриването вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Коментари