Начало Парламентарни избори - 2021 Михов в Сандански: Вие имате своя местен кандидат за президент

Михов в Сандански: Вие имате своя местен кандидат за президент

ВМРО откри кампанията си в сърцето на Пиринска Македония

На откриването присъстваха кандидатпрезидентската двойка доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова, както и евродепутатът Ангел Джамбазки, който е водач на листата на ВМРО в 1 МИР – Благоевград. Събитието бе открито от кмета на Сандански Атанас Стоянов. В листата на ВМРО на второ място е общинският съветник Ивелин Терзийски, а седми е Константин Стаев от младежката организация на ВМРО – Сандански.

Кметът Атанас Стоянов заяви, че изборите на 14 ноември са изключително важни, защото тогава ще изберем кой ще бъде обединителят на нацията. Обединител, който не сме виждали досега, заяви кметът  като направи уточнението, че правилната кандидатура за тази позиция е кандидатпрезидентската двойка на ВМРО.

Доц. д-р Милен Михов се обърна към жителите на града и ги увери, че те имат своя местен кандидат за президент, защото в Сандански той ще спи у дома си, където е неговото семейство, деца и внуци.

Днес ни заливат няколко  кризи наведнъж. България е заприличала на оная турска гемия, която се забила в Камен бряг. Носът на управляващите е една стена, а отзад вълните удрят като криза след криза. Енергийна, икономическа, здравна, дълга политическа криза, каза Михов и допълни:

Единствената родолюбива и патриотична организация, която може да защитава българските интереси, е ВМРО.

Кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова заяви, че за нея е чест да започнат своята обиколка от сърцето на Пиринска Македония. Девизът „Браним България“ отива най-много на ВМРО, защото за нас ВМРО е кауза, вяра и битка. А нашата кауза е България.

Излишно бяха хвърлени стотици милиони за избори, от които резултатът е нулев, а по всичко личи, че догодина пак ще има такива. Партиите, които най-гръмко искаха властта, се оказаха неспособни да управляват и България загуби месеци, а най-лошото е, че това ще продължи. Служебното правителство се провали и това е видно за всички, а в резултат за кратко време държавата бе върната с години назад, категоричен бе водачът на листата на ВМРО за Благоевградска област Ангел Джамбазки.

В тази тежка икономическа, здравна, социална и енергийна криза, в която се намира България, е нужно единство, градивен политически дебат и адекватни решения, затова ВМРО има място в следващия парламент, заяви Ивелин Терзийски.

Очаквахме промяната и адекватни мерки за справяне с ковид пандемията, но получихме томбола за смарт часовници, които струват колкото стек олио. Никой не може да поставя свободата ни под съмнение и да я обвързва с наличието на зелени сертификати, каза Константин Стаев.

Вярвам, че ВМРО има млади, можещи, достойни и доказали се кандидати, които ще дадат своя опит и знания, за да стане България по-добро място за живот. Ние сме тези, които наистина браним България, допълни още Стаев.

Галерия със снимки >>>

Видео от откриването вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Ангел Джамбазки: Северна Македония е добре дошла в ЕС, когато прекрати кражбата на българска история

Северна Македония трябва да изпълни най-малко базовите критерии, които самият Европейски съюз залага за запазване на човешките права в държавата. Когато тези...

Константин Стаев: Маските паднаха в 47-ото Народно събрание

Как да носиш маска в магазин, в който има 5 човека, когато в зала с над 240 няма кой да направи забележка...

Отиде си председателят на „За честта на пагона“ ген. Петър Илиев

ВМРО изказва най-искрени съболезнования по повод кончината на председателя на Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ ген. Петър...

Вицепремиер на Косово и еврокомисари се включват в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Вицепремиерът на Република Косово Емилия Реджепи, еврокомисарят по съседство и разширяване Оливер Вархеи, специалният представител на ЕС по диалога Прищина – Белград Мирослав...

Д-р Калин Поповски: Нека извадим от Търговския регистър първо държавните болници

Според д-р Калин Поповски от ВМРО, който е и действащ лекар, ще бъде трудно всички болници в страната да не бъдат вече...

Андрей Слабаков: Образованието е ключово, време е да се справим с неграмотността в Европа

Единствената качествена и дълготрайна инвестиция в бъдещето е чрез културата и образованието. Всякаква друга помощ е само краткотрайно наливане на пари от...

ВАС окончателно забрани пропаганда от „Свидетели на Йехова“ по домовете в Шумен

Върховният административен съд със свое окончателно решение забрани на сектата „Свидетели на Йехова“ да извършва пропаганда по домовете на хората в Шумен.

Коментари