Начало Народно събрание Над 10 формации ще се присъединят към Патриотичния фронт

Над 10 формации ще се присъединят към Патриотичния фронт

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” ще разширява. Над 10 партии и организации предстои да се присъединят към патриотичното обединение.

Това каза на пресконференция в Бургас съпредседателят на коалицията Валери Симеонов. Партии, които не са се компрометирали и изповядват патриотичната идея ще бъдат приети във Фронта, подчерта Симеонов.

Кои партии и организации ще се присъединят към коалицията ще стане ясно след обсъждане на Политическия съвет следващата седмица.

Симеонов каза още, че в понеделник коалицията ще представи и останалите водачи на листи. „Драми при нас няма. Радваме се на разбирателство, което, вярвам, ще даде добри резултати на предстоящите избори”, каза още Валери Симеонов.

„За разлика от други коалиции, нашето сътрудничество съществува още преди създаването на НФСБ като партия”, каза Красимир Каракачанов и припомни съвместните инициативи на двете формации, като подписката срещу членството на Турция в ЕС и съвместни митинги за защита на български имоти от претенциите на Главното мюфтийство.

„България се управлява безродно от хора, които искат да изглеждат добре в очите на Запада или Изтока. Много български политици се правеха на европейци и човеколюбци, а години наред ограбваха народа си. През последните 25 години българите намаляха с 2 милиона. Това е геноцид, извършвани от българските политици”, каза Каракачанов и заяви: „Трябва да спрем това. В името на националните интереси на България ние загърбихме личните си пристрастия и се обединихме.”

Патриотичният фронт е единствената коалиция, която няма нужда от обяснения. Тя е алтернатива, която ще консолидира българските патриоти и ще им даде вариант за избор, категорични бяха Симеонов и Каракачанов.

Лидерите на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО подчертаха още веднъж, че в страната ни има няколко основни проблема, като икономика, здравеопазване, образование, демографска криза и съдебна система, които нямат нито ляво, нито дясно, а националноотговорно решение.

От коалицията искат и въвеждане на образователен ценз за гласуването на избори. Лидерите на Патриотичния фронт остават скептични към електронното гласуване у нас, което не гарантира истинността на вота и отново припомниха, че основната задача на служебното правителство е да осигури честни и прозрачни избори.

Последни Новини

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Атанас Стоянов бе единодушно подкрепен за кмет на Сандански

 Инициативен комитет от авторитетни за града личности и няколко партии подкрепят Стоянов На събрание в четвъртък общинската организация на...

Карлос Контрера: София трябва да има зам.-кмет по сигурността

По думите му служителите на полицията трябва да ползват общински жилища Като кандидат за кмет на столицата Карлос...

ВМРО – Троян подкрепя кандидатурата на Донка Михайлова за кмет

На проведеното събрание на членовете на ВМРО – Троян на 20 септември 2023 г. бе решено кандидатурата на Донка Михайлова да бъде...

С венци и цветя ВМРО почете 120 г. от смъртта на Александър Панайотов

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на подпоручик Александър Панайотов във Велико Търново ВМРО почете 12-ата годишнина от трагичната...

Коментари