Начало Блог Най-младият общински съветник Никола Чакалов: Спортът ме научи да бъда дисциплиниран и...

Най-младият общински съветник Никола Чакалов: Спортът ме научи да бъда дисциплиниран и отговорен

Най-младият общински съветник бе избран от кандидатската листа на ВМРО в Стара Загора

Никола Чакалов е 18-годишен, ученик е в Търговската гимназия и вече е общински съветник от ВМРО. Избран е с преференции, 133 на брой. Учи електронна търговия, тренирал е 8-9 години футбол в школата на „Берое“, както и три години шах.

Започнах да се интересувам от политика, когато събудих моето национално самосъзнание, още на 13-14-годишна възраст, както и благодарение на уроците и часовете по история. От там дойде моят интерес към политиката.

Това заяви Никола Чакалов за предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

За кампанията за местните избори заедно с екипа ми, който е зад мен, на когото изключително много благодаря, денонощно и ежедневно водихме разговори с гражданите и успях да спечеля тяхното доверие, каза Чакалов.

Спортът ме научи да бъда дисциплиниран и отговорен и да разпределям времето си правилно и мисля, че ще успея да съчетая ученето с общинските сесии, категоричен бе най-младият общински съветник от ВМРО.

Областният координатор и общински съветник Антон Андонов каза пред БТВ, че ВМРО бе един от радетелите за запазване на преференциите, защото те дават възможност всеки да докаже своята тежест. По този начин подредихме нашите листи, допълни той.

Симеон Ковачев, който е от екипа на Никола Чакалов, му пожела да не забравя от къде е тръгнал, да достигне до високо ниво.

След 4 години се надявам да сме реализирали нашите цели и програми. До допринесем за развитието на града, завърши Чакалов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Добра новина за българчетата в Гора

Добра новина за българчетата в Гора. Завърши обновяването на компютърния кабинет и санитарните възли в общинското училище в с. Шищевец, Кукаска Гора,...

Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента

Днес в Народното събрание депутати от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ влязоха в остър спор с депутатите от БСП. Социалистите за...

Нова структура на ВМРО в р-н „Приморски“ във Варна

На 29 октомври 2020 г. бе учредена нова местна организация на ВМРО в район „Приморски“, град Варна. Пожелавам успех...

Искрен Веселинов: ВМРО има две основни идеи за края на „вечния длъжник“

Едната е за абсолютната давност, законопроектът е минал на първо четене, обясни депутатът При вечния длъжник винаги има предпоставки...

Александър Сиди: Да спрем кредиторите да гонят хората безкрайно

Кредиторите скачат, защото от тяхна гледна точка е най-логично при дадени едни пари, които не са върнати, да преследват своя интерес.

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Коментари