Начало Президентски избори Началник може да ни бъде само целокупният български народ

Началник може да ни бъде само целокупният български народ

Ние с г-н Нотев няма да чакаме партийния шеф, нито външния началник да ни нареждат какво да направим. Само негово величество българският народ ще бъде наш началник. Ако трябва, ще поведем народа на поход в търсене на справедливост – справедливи доходи, справедливи пенсии, спокоен живот. Това обеща кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов на среща с избиратели в град Шумен.

Искаме да Ви покажем, че има алтернатива на досегашното лъжливо статукво. Нашата кандидатпрезидентска двойка, издигната от Обединените патриоти, за разлика от всички останали няма партийни началници нито в Брюксел, нито във Вашингтон, нито в Москва, нито Анкара. Единственият наш началник, когато бъдем избрани, ще бъде целокупният български народ.

Срещата на кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев беше посетена от стотици жители на Шумен и областта. На нея присъстваха и лидерът на АТАКА Волен Сидеров, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, народните представители Петър Петров, Десислав Чуколов и Георги Ковачев.

Красимир Каракачанов:

Има две седмици до изборите – трябва да се мобилизират максимално много хора да гласуват. Държавата е изправена пред опасности и е важно точно сега да направите правилния избор. А той е да поставим България над всичко!

В България има 1 млн. пенсионери, които взимат от 150 до 200 лв. пенсия. Това е недопустимо при праг на бедността 300 лв. – обявен официално от управляващите. Минималната пенсия трябва да е поне на прага на бедността. Няма да Ви лъжа, че президентът има юридически правомощия в тази сфера. Президентът обаче има лостове на влияние, които може да използва за разрешаване на такива наболели и важни за обществото въпроси. Като президент аз ще съм обединител и говорител на нацията.

Не може селата да са ограбвани, хората да са унижаване и да живеят в мизерия и страх. Пенсионерите са хора, които са дали над 40 години от живота си за държавата, тук са отгледали децата и внуците си, плащали са данъци и осигуровки. Тези хора са преживели трудни години и преди 10 ноември 1989 г. и след това. Ние, като общество, им дължим спокойни старини.

Явор Нотев:

Върховенството на закона ще бъде водещо за нас. Върховенство на закона, не на корумпирания съд и прокуратура. Да сложим край на маргинализираните групи, които тормозят държавата. Като вицепрезидент аз ще съм гарант, че хората, които издевателстват, крадат и убиват няма да бъдат помилвани. Ще изпълнявам всички правомощия дадени ми от Красимир Каракачанов. Ние сме екип.

Петър Петров, депутат от НФСБ в ПГ на Патриотичния фронт:

Горд съм, че се преборихме да има таван на секциите в Турция и той да не се увеличи. Правителството се поддаде на външен и вътрешен натиск (от Реформаторския блок), но Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са хората, които отстояха позициите си. Обединени сме по-силни. Сега имаме повече депутати от ДПС и това е път в правилната посока. Правилната посока е на следващите парламентарни избори да сме незаобиколим фактор в Народното събрание.

Волен Сидеров:

Като нация, като хора трябва всеки да понесе отговорността за избора, който е направил. 1 млн. и 600 хил. българи  са гласували за Плевнелиев. Сега е време да помислят какво направиха. Когато гласуваме, трябва да мислим за България и за бъдещето. Ние се обединихме, за да спасим България.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Контрера: МОН пак спи! Кой допусна поредната провокация в уроци за деца от 3-и и 4-и клас?

В училище, в онлайн часовете по компютърно моделиране питат кой пол е потребителят на платформата, т.е. ученикът – мъж, жена, небинарен, друг...

Патриотите настояват за приоритетно държавно финансиране на българското филмопроизводство

За отпускането на средства следва да се прилагат прецизни културни критерии, а в контролиращите дейността комисии да се назначават хора, отговарящи на...

Д-р Султанка Петрова: Държавата полага много усилия за младите семейства с деца

Младите семейства с деца получават подкрепа от държавата Държавата полага много усилия, за да подкрепя младите семейства с деца....

Доц. д-р Милен Михов: ВМРО ще се яви на изборите с изпълнени обещания

Изпълнени обещания, защита на българските национални интереси и спокойствие да гледаме избирателите си в очите – така ще отидем на избори

Джамбазки в ЕП: Проектът за TEN-T трябва да бъде преразгледан

Коридор № 8 трябва да се случи, категоричен е българският евродепутат Проектът за изграждането на трансевропейската транспортна мрежа (TEN-T)...

Юлиан Ангелов: Прави се опит за прокарване на норвежкия модел за отнемане на деца у нас

Правосъдното министерство прави опит да прокара норвежкия модел за отнемане на деца у нас и вкарване в закон...

Красимир Червилов: ВМРО защитава националните интереси на България и има място в следващия парламент

ВМРО защитава националните интереси на България и има място в следващия парламент. Ръководството на партията все още не е обсъждало въпроса дали...

Коментари