Начало Народно събрание НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

В декларация ръководството на Националното движение „БГ патриот“ изразява пълната си подкрепа за политическите действията на ВМРО от последните дни

В текста на документа, изпратен до медиите, от „БГ патриот“ определят излизането на ВМРО от коалицията около ББЦ като „своевременно,  подходящо, уместно и точно действие“. Успехът на тази коалиция според тях е безспорен и тя е реализирала целта, за която е била създадена.

От „БГ патриот“ смятат, че за изборите на 5 октомври трябва да се случи „обединение на всички истински патриотични организации, около двете големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии – ВМРО и НФСБ“.

Те заявяват готовност да бъдат активен партньор на такова патриотично обединение на предстоящите парламентарни избори.

Пълен текст на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

на

ръководството Национално движение

БГ Патриот 

„Национално Движение  БГ Патриот“, приема и подкрепя решението на  Партия ВМРО за напускане на Коалиция „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“, като своевременно,  подходящо, уместно и точно действие.

Този политически съюз, постигна безспорен успех, вкарвайки двама депутати в ЕП и успявайки да реализира и осъществи целта, за която бе създаден.

Предвид предстоящите  избори за 43-то Народно събрание, насрочени за 5 октомври 2014 г., които са от особено важно значение за България,  Национално Движение  БГ Патриот счита, че коалицията „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ е изчерпана и е време за създаването на ново политическо обединение.

Обединение на всички истински патриотични организации, около двете  големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии – ВМРО и НФСБ.

Предстоящата коалиция  между ВМРО и НФСБ –„Патриотичен Фронт“,  има ясно изразени принципи, визия и мисия, като на първо място поставя интересите на България над партийните, корпоративни  или личностни интереси, което я отличава  от останалите партии и коалиции.

Национално Движение БГ Патриот, споделя същите ценности, като поставя на първо място интересите на България и изразява готовност да работи съвместно с ВМРО и НФСБ в коалиция „Патриотичен Фронт“, като активен партньор по време на предстоящите избори.

(Приета с решение на Ръководството на

Национално движение БГ Патриот

     от 29 юли 2014 г.)

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Коментари