Начало Народно събрание НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

НД „БГ патриот“ подкрепя ВМРО

В декларация ръководството на Националното движение „БГ патриот“ изразява пълната си подкрепа за политическите действията на ВМРО от последните дни

В текста на документа, изпратен до медиите, от „БГ патриот“ определят излизането на ВМРО от коалицията около ББЦ като „своевременно,  подходящо, уместно и точно действие“. Успехът на тази коалиция според тях е безспорен и тя е реализирала целта, за която е била създадена.

От „БГ патриот“ смятат, че за изборите на 5 октомври трябва да се случи „обединение на всички истински патриотични организации, около двете големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии – ВМРО и НФСБ“.

Те заявяват готовност да бъдат активен партньор на такова патриотично обединение на предстоящите парламентарни избори.

Пълен текст на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

на

ръководството Национално движение

БГ Патриот 

„Национално Движение  БГ Патриот“, приема и подкрепя решението на  Партия ВМРО за напускане на Коалиция „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“, като своевременно,  подходящо, уместно и точно действие.

Този политически съюз, постигна безспорен успех, вкарвайки двама депутати в ЕП и успявайки да реализира и осъществи целта, за която бе създаден.

Предвид предстоящите  избори за 43-то Народно събрание, насрочени за 5 октомври 2014 г., които са от особено важно значение за България,  Национално Движение  БГ Патриот счита, че коалицията „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ е изчерпана и е време за създаването на ново политическо обединение.

Обединение на всички истински патриотични организации, около двете  големи, неопорочени и доказано родолюбиви партии – ВМРО и НФСБ.

Предстоящата коалиция  между ВМРО и НФСБ –„Патриотичен Фронт“,  има ясно изразени принципи, визия и мисия, като на първо място поставя интересите на България над партийните, корпоративни  или личностни интереси, което я отличава  от останалите партии и коалиции.

Национално Движение БГ Патриот, споделя същите ценности, като поставя на първо място интересите на България и изразява готовност да работи съвместно с ВМРО и НФСБ в коалиция „Патриотичен Фронт“, като активен партньор по време на предстоящите избори.

(Приета с решение на Ръководството на

Национално движение БГ Патриот

     от 29 юли 2014 г.)

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари