Начало Блог Николай Борисов: Детски филм с гей персонаж скандализира родители

Николай Борисов: Детски филм с гей персонаж скандализира родители

текст на Николай Борисов – баща на две деца, учител, председател на ВМРО – Костинброд

Около празниците стават чудеса. Някои от тях не особено приятни. В последните дни различни мои познати и непознати семейства изказват своето възмущение от новия детски филм, в който главна роля е отредена за гей персонаж. Без да знаят за какво става дума във филма (защото никъде не е обяснено) родители водят децата си на тези прожекции и после се чудят как да обясняват определени действия и сцени.

Разбира се, никъде не се посочва какво точно да се очаква от филма, като завоалирано рецензиите са от сорта на „Оригиналната изпълнена с екшън приключенска комедия ни представя три поколения от легендарното семейство Клейд в опита им да се сближат и пътуват през непроучена, коварна земя отвъд техния свят.“, както и „Te тpябвa дa ce oбeдинят oтнoвo ĸaтo ceмeйcтвo и нaй-вeчe бaщитe дa пpeoдoлeят paзличиятa cъc cвoитe cинoвe, пpeди дa cпacят cвoя cвят.“ Тези думи могат да се интерпретират по различен начин. Но какво се крие зад това?

Звучи интересно, впечатляващо, напудрено. Сцени с измислени светове и същества, приказни персонажи – до тук добре. Герои са и трикрако куче, хора в неравностойно положение. Също така и разведени семейни двойки и момчета с различна сексуална ориентация. Новите ценности се пропагандират непрестанно и отвсякъде. Нормално е бащите да приемат „различните“ си синове, също така е нормално да има и разведени семейства. И бъдете сигурни, че резултатите от това се виждат след доста време и не са особено приятни.

Покрай вече изминалото световно първенство по футбол, тихомълком станахме свидетели на неочаквано за модерния свят квалифициране на ЛГБТ (с всичките му буквички, да не ме извиняват тези, които съм пропуснал) пропагандата от страна на официален орган (в случая ФИФА) като „политическа пропаганда“. Защо това е толкова важно – защото за първия път се определя налагането на „новите ценности“ като политически акт. И да, това е така – защото се лансират идеи на една обществена група, които често накърняват друга такава. Нежелано, непотърсено ти се сблъскваш с това, защото се натрапва. Както като да заведеш децата си на кино и да обясняваш после защо в детския филм има гейове.

Време е ЛГБТ пропагандата да бъде официално определена като политическа както в България, така и в останалия цивилизован свят, като по този начин бъде забранена и в училищата. Нека всеки си прави каквито си иска филми и анимации, все пак в света на свободията, в който живеем, всеки има право да „твори“ каквото си пожелае, но е редно да има информация какво предлага дадения продукт – политическа пропаганда или такава на полов принцип. Както категоризирането на филмите, които не са подходящи за определена възрастова група. И тогава изборът на родителите да е осъзнат – дали да си заведат децата на кино, или не. Това е свободен и информиран избор. А не захаросани и напудрени кадри, прокарващи определена идеология. Това е манипулация и пропаганда. Водеща до упадък на обществото.

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари