Начало Новини Никола Чакалов е новият председател на Националния младежки комитет на ВМРО

Никола Чакалов е новият председател на Националния младежки комитет на ВМРО

Старозагорският общински съветник на ВМРО Никола Чакалов бе избран за председател на Националния младежки комитет на партията. Кандидатурата на Чакалов е била подкрепена единодушно от всички, имащи право на глас на събранието. Той поема поста за период от една година. Заедно с Никола Чакалов са били гласувани и новите заместници на Националния младежки комитет на ВМРО, както и организационен секретар.

Благодарен съм за подкрепата и доверието, което ми бе гласувано. Ще продължа с активната си работа, ще продължа да работя за България и за целите на ВМРО, заяви пред „Старозагорски новини“ общинският съветник Никола Чакалов.

Припомняме, че младият старозагорец от редиците на воеводите влезе ударно в политиката миналата година, когато бе избран преференциално за общински съветник, макар и все още да бе дванадесетокласник.

Чакалов подчерта, че предстои новото ръководство на Националния младежки комитет на ВМРО да изготви програма с цели, върху които ще се работи в следващата година.

Повече активност и планиране на различни инициативи са сред приоритетите ни в настоящия мандат, подчерта председателят на младежката организация на воеводите.

Отчетно-изборното събрание на Националния младежки комитет на ВМРО се проведе през почивните дни в гр. Сандански, където същевременно евродепутатът от ЕКР Ангел Джамбазки организира Политическа академия за младите.

Досегашният председател на НМК адв. Михаил Петров пък сподели в страницата си в социалната мрежа:

За мен бе чест 4 години да бъда председател на Младежкото ВМРО! Предавам щафетата на моя съратник Никола Чакалов, на добър час, напред и нагоре!

на главната снимка: Михаил Петров (вляво) поздравява новоизбрания председател на НМК Никола Чакалов

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари