Начало Новини Никола Чакалов е новият председател на Националния младежки комитет на ВМРО

Никола Чакалов е новият председател на Националния младежки комитет на ВМРО

Старозагорският общински съветник на ВМРО Никола Чакалов бе избран за председател на Националния младежки комитет на партията. Кандидатурата на Чакалов е била подкрепена единодушно от всички, имащи право на глас на събранието. Той поема поста за период от една година. Заедно с Никола Чакалов са били гласувани и новите заместници на Националния младежки комитет на ВМРО, както и организационен секретар.

Благодарен съм за подкрепата и доверието, което ми бе гласувано. Ще продължа с активната си работа, ще продължа да работя за България и за целите на ВМРО, заяви пред „Старозагорски новини“ общинският съветник Никола Чакалов.

Припомняме, че младият старозагорец от редиците на воеводите влезе ударно в политиката миналата година, когато бе избран преференциално за общински съветник, макар и все още да бе дванадесетокласник.

Чакалов подчерта, че предстои новото ръководство на Националния младежки комитет на ВМРО да изготви програма с цели, върху които ще се работи в следващата година.

Повече активност и планиране на различни инициативи са сред приоритетите ни в настоящия мандат, подчерта председателят на младежката организация на воеводите.

Отчетно-изборното събрание на Националния младежки комитет на ВМРО се проведе през почивните дни в гр. Сандански, където същевременно евродепутатът от ЕКР Ангел Джамбазки организира Политическа академия за младите.

Досегашният председател на НМК адв. Михаил Петров пък сподели в страницата си в социалната мрежа:

За мен бе чест 4 години да бъда председател на Младежкото ВМРО! Предавам щафетата на моя съратник Никола Чакалов, на добър час, напред и нагоре!

на главната снимка: Михаил Петров (вляво) поздравява новоизбрания председател на НМК Никола Чакалов

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Добра новина за българчетата в Гора

Добра новина за българчетата в Гора. Завърши обновяването на компютърния кабинет и санитарните възли в общинското училище в с. Шищевец, Кукаска Гора,...

Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента

Днес в Народното събрание депутати от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ влязоха в остър спор с депутатите от БСП. Социалистите за...

Нова структура на ВМРО в р-н „Приморски“ във Варна

На 29 октомври 2020 г. бе учредена нова местна организация на ВМРО в район „Приморски“, град Варна. Пожелавам успех...

Искрен Веселинов: ВМРО има две основни идеи за края на „вечния длъжник“

Едната е за абсолютната давност, законопроектът е минал на първо четене, обясни депутатът При вечния длъжник винаги има предпоставки...

Александър Сиди: Да спрем кредиторите да гонят хората безкрайно

Кредиторите скачат, защото от тяхна гледна точка е най-логично при дадени едни пари, които не са върнати, да преследват своя интерес.

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Коментари