Начало Президентски избори Няма да допуснем чуждо влияние да вреди на страната ни

Няма да допуснем чуждо влияние да вреди на страната ни

Ако стана президент на Република България няма да допусне чужди лобита и влияния повече да вредят на страната и да ощетяват българските граждани.

Това каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов на среща с граждани в Червен бряг.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев продължават срещите си с избиратели. Днес те посетиха и Долни Дъбник, по-късно отиват в гр. Плевен.

На срещите, които бяха посетени от стотици хора, присъстваха и координаторите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  по места, както и депутатът от „Народен съюз“ и заместник-председател на Народното събрание Явор Хайтов.

Днес всички са патриоти. Настоящият президент също се изкарва патриот. Къде беше обаче, когато се продаваха интересите на държавата ни? Като президент аз няма да допусна чужди лобита да ощетяват българите, както стана с продажническото решение за спирането на 3-ти 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“. Къде беше тогава българският президент? Къде беше, когато се изтъргуваха интересите на България в полза на трети страни? Неведнъж сме доказвали, че ние нямаме началници нито на Запад, нито на Север, нито на Изток, нито на Юг. Нашият началник е българският народ и аз като президент на Република България няма да допусна повече намеса в политиката на страната ни, беше категоричен в словото си Каракачанов.

Той допълни, че България е държава с повече генерали на глава от населението от САЩ. Днес в армията се назначават и издигат хора, които са удобни и са близки до властта. За какво са ни тези хеликоптери, които Министерство на отбраната купи? Те не са ефективни при военни действия, завърши тезата си Красимир Каракачанов.

Кандидатът за вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Явор Нотев наблегна за обединението на патриотите в момент, в който не само в България, но и в света ставаме свидетели на поредното разделение на „фили“ и „фоби“, „про“ и „анти“.

Нотев подчерта, че двамата с бъдещия президент Красимир Каракачанов ще работят заедно рамо до рамо за България и за хората.

Ще изпълним президентската институция със смисъл и ще отстояваме върховенството на закона. Ние показваме, че можем да сме единни и обединени в името на всеки един от Вас – в името на България. Аз Ви гарантирам, че фигурата на вицепрезидента няма да е фиктивна и няма да работи в ущърб на президентската институция и на Президента на Република България. Всички сме ставали свидетели на такива ситуации. Аз винаги ще бъда до президента на Република България и ще работя за България, допълни Нотев.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари