Home Президентски избори Няма да допуснем чуждо влияние да вреди на страната ни

Няма да допуснем чуждо влияние да вреди на страната ни

Ако стана президент на Република България няма да допусне чужди лобита и влияния повече да вредят на страната и да ощетяват българските граждани.

Това каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов на среща с граждани в Червен бряг.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев продължават срещите си с избиратели. Днес те посетиха и Долни Дъбник, по-късно отиват в гр. Плевен.

На срещите, които бяха посетени от стотици хора, присъстваха и координаторите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  по места, както и депутатът от „Народен съюз“ и заместник-председател на Народното събрание Явор Хайтов.

Днес всички са патриоти. Настоящият президент също се изкарва патриот. Къде беше обаче, когато се продаваха интересите на държавата ни? Като президент аз няма да допусна чужди лобита да ощетяват българите, както стана с продажническото решение за спирането на 3-ти 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“. Къде беше тогава българският президент? Къде беше, когато се изтъргуваха интересите на България в полза на трети страни? Неведнъж сме доказвали, че ние нямаме началници нито на Запад, нито на Север, нито на Изток, нито на Юг. Нашият началник е българският народ и аз като президент на Република България няма да допусна повече намеса в политиката на страната ни, беше категоричен в словото си Каракачанов.

Той допълни, че България е държава с повече генерали на глава от населението от САЩ. Днес в армията се назначават и издигат хора, които са удобни и са близки до властта. За какво са ни тези хеликоптери, които Министерство на отбраната купи? Те не са ефективни при военни действия, завърши тезата си Красимир Каракачанов.

Кандидатът за вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Явор Нотев наблегна за обединението на патриотите в момент, в който не само в България, но и в света ставаме свидетели на поредното разделение на „фили“ и „фоби“, „про“ и „анти“.

Нотев подчерта, че двамата с бъдещия президент Красимир Каракачанов ще работят заедно рамо до рамо за България и за хората.

Ще изпълним президентската институция със смисъл и ще отстояваме върховенството на закона. Ние показваме, че можем да сме единни и обединени в името на всеки един от Вас – в името на България. Аз Ви гарантирам, че фигурата на вицепрезидента няма да е фиктивна и няма да работи в ущърб на президентската институция и на Президента на Република България. Всички сме ставали свидетели на такива ситуации. Аз винаги ще бъда до президента на Република България и ще работя за България, допълни Нотев.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Чествания и филм за 100 години от убийството на Стоян Мълчанков

Град Гоце Делчев беше домакин на мероприятията по почитане на паметта на големия войвода на ВМРО Стоян Мълчанков. На лобното му място,...

100 г. от убийството на Стоян Мълчанков ще бъде отбелязано в Гоце Делчев

Утре, 19 септември 2020 г. (събота), от 11.00 ч. на лобното място на Стоян Мълчанков (местността Купена, Буково, до главния път за...

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Каракачанов към ЕП: Правите опити да наложите коминтерновски тези за „македонско малцинство“. Няма да го позволя!

В същото време оказвате системен натиск срещу България като национална държава и срещу християнството у нас като хилядолетна ценностна система

Красимир Богданов, „В мрежата“ – 17.09.2020

Красимир Богданов, депутат от ВМРО, коментира окончателно приетите от парламента поправки в Изборния кодекс. Ще гарантират ли те честни избори? Може ли...

Коментари