Начало По места Общинският съветник от ВМРО - Враца Марин Цветков проведе патриотичен урок за...

Общинският съветник от ВМРО – Враца Марин Цветков проведе патриотичен урок за Освобождението на България

По покана на ръководителите на група „Мечо Пух“ в детска градина „Знаме на мира“ общинският съветник във Враца Марин Цветков проведе патриотичен урок за малчуганите, посветен на Освобождението, и ги запозна с интересни събития от онова време.

Това е поредното посещение на общинския съветник в детската градина.

Децата от група „Мечо Пух“ бяха подготвили цяла програма, свързана с националния ни празник 3 март, като бяха облечени във военни униформи, пяха детски патриотични песни и изработиха българския флаг, който да развеят после.

Отново съм очарован от децата, които по такъв начин учат и представят нашата най-важна история, а именно освобождението ни от турско робство. Това е начинът нашите деца да растат с патриотично настроение и да имат любов към историята ни. Тук е и момента да изкажа огромната си благодарност към учителите на групата, които успяват, дори и при малка възраст на децата, да посадят в тях любов към България и любов към историята ни. Надявам се да съм успял да заинтригувам децата с интересни факти от битката на връх Шипка, от това, че ние сме най-старата държава, която не е променяла името си и стигнем до това, че не сме губили български флаг в битка, разказа Марин Цветков.

Цветков подари на групата голям национален трибагреник, патриотични мартеници с трикольора и заяви, че скоро ще се върне при тях, за да му разкажат те от своя страна какво са научили за славната българска история.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари