Начало По места Отчетна среща на Областния комитет на ВМРО – Пазарджик

Отчетна среща на Областния комитет на ВМРО – Пазарджик

На 29 август (събота) в град Пазарджик се проведе събрание на областния комитет на ВМРО в град Пазарджик. Председателят Стефан Балабанов припомни положителните резултати в правителството постигнати благодарение на ВМРО, като повишаване на минималната пенсия, заплатите в полицията, армията и училищата, техническата им обезпеченост и други.

Областният организатор изнесе доклад за състоянието на Организацията. През последните три месеца във ВМРО са приети нови членове, а има и новоучредени структури. Провеждат се мероприятия с патриотична насоченост, в които участват членове и симпатизанти на Организацията. Всичко това заздравява организационното единство и повишава общественото доверие към ВМРО.

Създаден е и сайт на ВМРО – област Пазарджик от Николай Пройкин, в който има актуална информация за ВМРО от местно и национално значение.

Стефан Балабанов призова присъстващите, въпреки добрите резултати да продължат да работят за повишаване на влиянието на Организацията в населените места от областта.

Колкото повече българите дават своето доверие на ВМРО, толкова повече патриотизмът ще навлиза в обществото, за да създаваме все по-добри условия за живот в нашата мила Родина България.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари