Начало Парламентарни избори - 2021 От ВМРО – Велико Търново традиционно закриха кампанията, като подариха на дамите...

От ВМРО – Велико Търново традиционно закриха кампанията, като подариха на дамите цветя

По 1 роза подариха на дамите в болярския град кандидатите в листата на ВМРО – Велико Търново.

Това е една стара традиция на ВМРО във Велико Търново – да закрива предизборната кампания, като подарява цветя на великотърновските дами, каза доц. Милен Михов, водач на листата на ВМРО за великотърновска област.

За по-малко от час кавалерският жест на кандидатите от листата на ВМРО – Велико Търново извика на лицата на 1001 жени щастливи усмивки от проявеното внимание към тях. Това е поредният жест на уважение, който правят войводите към нежната половина в града в ден, различен от 8 март и в края на предизборната кампания.

Розата е избрана неслучайно. Тя е един от важните символи на България. Подарявайки по една роза, ВМРО казва, че с номер 1 България е над всичко.

Водачът на листата на войводите доц. Михов направи и обръщение към великорновци:

Днес, в навечерието на решаващия вот се обръщам към Вас с огромно уважение и вяра във вашата активна гражданска позиция. Благодаря за споделените идеи, подкрепа и за препоръките, които получих по време на предизборната кампания, както и през целия ми мандат като народен представител.

На тези избори ВМРО се яви с изпълнени обещания. Дори и най-големите ни критици признават, че успяхме да постигнем поетите преди 4 години ангажименти – повишихме пенсиите, въведохме семейното подоходно облагане, за пръв път от десетилетия започна модернизация на Българската армия, която вече е необратима.

В навечерието на решаващия вот още веднъж отговорно искаме да заявим: Повишаването на доходите до края на новия мандат е един от основните ни приоритети. Това включва: увеличаване на средната работна заплата до 2500 лв.; увеличение на средната пенсия до 700 лв. на всички българи, които имат изискуемия трудов стаж и 30% среден ръст на пенсиите; увеличаване на заплатите на учители, университетски преподаватели, лекари и медицински персонал; увеличение на парите за втората година майчинство, така че да достигнат 80% от минималната работна заплата и да се повишават с нея. По отношение на социалната програма предвиждаме отпускане на ваучери за лекарства по 70 лв. на месец за бедните пенсионери и хронично болни българи, както и ваучери на стойност 100 лв. за почивка в български курорти за всеки български пенсионер, работещ, студент и ученик.

За нас от ВМРО водещи ще продължат да бъдат българските национални интереси. България не е разграден двор и не приема съвети за измислени малцинства. Надявам се, че това е силата на всеки, който търси подкрепата на българския избирател.

Вярвам, че активната гражданска позиция, трезвата преценка и обичта към Родината ще помогнат да всеки от Вас да вземе своето решение.
И нека не забравяме, че развитието и успехът зависят от всички нас.

Да живее България!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари