Начало Европейски парламент От Маломир до Бистрица. Интеграцията продължава...

От Маломир до Бистрица. Интеграцията продължава…

Специален коментар на заместник-председателя на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки за „Лентата.ком

Циганската „интеграция” продължава с пълна сила въпреки, или поради, летните жеги.

Всъщност времето, било то астрономическо или климатично, май няма отношение към този процес. Изстъпленията продължават и зиме и лете, ден и нощ.

С тези „особености” на етноса се запознаха и английски граждани, попаднали за тяхно нещастие, в „интеграционната” среда на село Маломир.

В резултат на проведените от закоравял циганин-рецидивист „интеграционни” мероприятия английска гражданка бе зверски бита, душена, изнасилена, убита и запалена.

Не зная и не твърдя, че събитията са се случили точно в този ред.

Показателна постъпка.

Позната до болка на близките на хиляди възрастни българи, зверски и животински убити по подобен начин от подобни извършители. Като един своеобразен „уелкъм дринк” към английските новодомци, като израз на традиционното циганско гостоприемство. И интеграционни модели.

Много ми се иска сега да видя обясненията на всички лицемерни грантови правозащитници за поведението на подзащитните им в английското посолство, да речем. Или пред роднините на жертвата. Чудно ми е какво е тяхното обяснение сега.

В село Бистрица, Дупнишко се разиграва познат сюжет по темата „циганска интеграция”, епизод пореден. Сцената е чак тривиална.

Млади българи ремонтират къща, трима на брой. Отвън тълпа цигани се бият за нещо. Прехвърчат реплики, тълпата цигани моментално забравя разпрата си, хваща лопатите и мигом налита срещу трите момчета.

Продължението също е известно. Българите се барикадират в къщата, преговарят с часове с полицията, която традиционно не идва на такива сигнали, побоят продължава. Резултат – тримата българи с тежки рани по главите и комоцио. В резултат от ударите с лопата. Десетки, забележете – десетки, цигани с охлузвания и един със счупена челюст.

Интеграцията продължава.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Борис Вангелов в „Денят ОН ЕР“ на 24 септември

Народният представител Борис Вангелов ще бъде гост в предаването „Денят ОН ЕР“ по България ОН ЕР на 24 септември 2020 г. (четвъртък)...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

25 септември, 7.30 ч., БНР – Борис Вангелов

Интервю по програма „Хоризонт“ на БНР с депутатата Борис Вангелов може да слушата от 7.30 ч. сутринта на 25 септември, петък.

25 септември (петък), 15.00 ч., Добрич – кампанията „Бъди войник“

Националната информационна кампания „Бъди войник“  през 2020 г. започва от град Добрич Националната информационна кампания на Министерството на отбраната...

ВМРО – Хасково пита: Да очакваме ли скоро да ни събуди моллата?

От местната организация на ВМРО в Хасково излязоха с позиция по повод намерението на Общината да отмени Наредбата, с която се регламентира...

Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем

Цигани са нападнали с мачете млад мъж от Роман, сигнализират от ВМРО. Жертвата е Калин Христов, а ситуацията се развива на 14...

Мария Цветкова зарадва ямболии с прожекция на филми в навечерието на Деня на независимостта

Прожекция на филмите „Леринската операция и Каймакчалан“ и „Тутраканската епопея“ предизвика интереса на жители и гости на Ямбол в навечерието на Деня...

Коментари