Начало Европейски парламент От местопрестъплението: ГЕТОТО. Как се бият лекари?

От местопрестъплението: ГЕТОТО. Как се бият лекари?

Специален коментар на Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО и евродепутат, за „Лентата.ком“ 

Нов погром над спешни медици в София. Отново извършен от цигани.

Новините са горе-долу следните:

Роднини на едномесечно бебе нападнали и пребили шофьора на линейката, докато лекарката и сестрата преглеждали бебето, съобщи БНР.

Обитателите на циганското гето нападнали мъжа и го били, защото лекарите били закъснели за адреса. Шофьорът е закаран във ВМА с контузия на гръден кош и по лицето. 2 зъба са разклатени. Това разказа за БНТ Мария  Пеева, началник на дневна смяна в Спешна помощ.

Шофьорът се е нуждаел от медицинска помощ, след което е изписан за домашно лечение. Лекарката и сестрата, Слава Богу, не са пострадали. Заради побоя се е намесила полиция, арестуван е един от нападателите.

От Спешна помощ обясниха, че при едномесечното бебе, чиято майка е на 16 години, парамедиците са идвали вече 3 пъти. Последният път е бил снощи, а причината  – обрив по лицето на бебето.

Предишният ден адресът отново е посещаван и детето не е имало никакво заболяване.

Не виждам коментара на Красимир Кънев, нито на адвокат Маргарита Илиева. За неизкушените от темата, това са водещите фигури на БХК, флагмани, рупори и „защитници“  на правата и свободите, и прочее на де що има „малцинство“ в България. По всякаква тема.  

Не виждам и коментарите на всички останали саксиени и грантови правозащитници, които обясняваха, че влизането на линейките в циганските гета, охранявани от полиция, било фашизъм. Прочее, въпросното циганско гето в Орландовци е източник на непрестанно напрежение, висока битова престъпност, опасни за общественото здраве тежки зарази. Само напомням – в това гето бяха открити лица, заразени със СПИН и други опасни болести, част, от които бяха роднини по пряка възходяща и низходяща линия. Нали си давате сметка, какво означава това? От въпросното гето е и бандата малолетни цигани, която нападаше возещите се в 310 пътници, с цел побой и грабеж. Като в индиански филм.

И друго да напомня – като съветник многократно предлагах и настоявах това незаконно гето да бъде премахнато. ВМРО събра и подписка за това, която още се намира в деловодството на СОС.

А сега основният въпрос – видимо циганите ползват линейката и Спешна помощ, изобщо, ей така, на повикване. По свое усмотрение. Защото някой имал обрив. Защото те така са си преценили. Защото са здравнонеосигурени и нямат лични лекари. Защото не смятат да плащат за здравеопазването си. Смятат, че ние трябва да им го платим, като общество.

Това е още една огромна скрита „субсидия“, „социална помощ“ или както щете го наречете, която ние, като общество, изплащаме на несоциализираните ни съграждани от цигански произход. Никой вероятно не може да каже колко милиони левове от общите ни пари отиват годишно, за да поддържаме „здравето“ на тези хора. За да плащаме, „спешната“ помощ в циганските махали, която не е спешна. За да лекуваме обривите им. За да могат да пребиват лекари, шофьори и прочее персонал на Спешната помощ, по свое усмотрение.

Изходът от тази ситуация е само един. Преминаване към лична здравно-осигурителна система, към лични вноски за „здраве“ и обвързване на Спешната помощ с личните вноски, по някакъв начин. Например с личен номер, електронна здравна карта или, както там се прецени.

И липсата на такива да води обитателите на махалите до древните им традиции на лечение с магия, леене на куршум и билки.

Прочее, циганските гета трябва да бъдат разрушени.

Последни Новини

Доц. Михов: Дневният ред на обществото не присъства в речника на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

Конструктивният и национално отговорният подход липсват, смята зам.-председателят на ВМРО Тефтерчето на Левски и написаното от него вътре: „Народе????“...

Контрера: ПП-ДБ-СС оплетоха в мрежа от лъжи София и СОС

Вече е ясно, че напълно съзнателно блокират работата на общината Такъв коментар направи в профила си във „Фейсбук“ общинският...

Красимир Каракачанов: Нашите политици освен селфи да си правят, за друго нищо не стават

По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания Еди Рама за пореден път си позволи да обижда и критикува България....

Факелно шествие в памет на Левски се проведе в Шумен

Животът и делото на Апостола на свободата Васил Левски са пример за себеотрицание в името на родината и народната свобода, а паметта...

Красимир Каракачанов бе избран за председател на ВМРО – Българско национално движение

Днес IX извънреден конгрес на ПП „ВМРО - Българско национално движение “ избра за председател Красимир Каракачанов. В новото...

Контрера: „Промяната“ отново блокира работата на СОС

Областният управител от ПП връща решенията, защото не стана на тяхната - ясен знак, че не се интересуват от нищо друго освен...

Красимир Каракачанов: Не чух какви са българските интереси, поставени пред Камерън

Не чух какви са българските интереси, поставени пред Камерън, заяви в „Делници“ по Евроком почетният председател на ВМРО и бивш военен министър...

Коментари