Начало Европейски парламент От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако

От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако

Коментар на Ангел Джамбазки за „Лентата.ком“ 

Изпратете обитателите на незаконния цигански катун „Кремиковци“ в незаконните цигански палати в Игнатиево.

Не знаете къде да изпратите обитателите на незаконния цигански катун в Гърмен? Не можело да им се бутнат незаконните коптори, защото нямало къде да бъдат настанени? Трябвало да им се осигурят къщи?

Ето го простият и лесен отговор.

Изпратете ги в незаконните цигански палати в Игнатиево. Тези от „Баталова воденица“ – в палатите на цар Киро. Тези от Виетнамските общежития – в хола на Красимир Кънев и в офисите на БХК и „Отворено общество“.

Видяхме на живо чадъра над етническата битова циганска престъпност.

Видяхме причината държавната власт да е безнадеждно безсилна пред джебчийските набези във Варна.

Видяхме защо цялата власт във Варна – държавна, местна, полиция, кметове и общински съветници, си трайкат и се смотават. 

Видяхме нагледно доказателство за това, което твърдим от години, а именно, че социалната система се източва от фалшиви социално слаби цигани.

Фалшиви социално слаби цигани, социални паразити, които карат лимузини за стотици хиляди долари и живеят в палати, които струват милиони долари. Имущество, за което не е платена и стотинка данък, имущество, придобито с кражби и престъпни деяния.

Невероятно е, че десетилетия наред нито МВР, нито НАП, нито местната власт във Варна са обърнали внимание на начина, по който живеят така наречените „социално слаби” цигани в град Игнатиево. Невъзможно е. Отговорът е само един. Корупция и покровителство от страна на НАП и МВР над битовата етническа циганска престъпност.

Всичко това не бе разкрито от МВР, ДАНС, прокуратура  и прочее, а от едно момиче с камера и микрофон.

Припомняме, че държавното безсилие пред битовата циганска престъпност във Варна доведе до това, че жителите във Варна бяха принудени да се организират в граждански патрули, за да се пазят от джебчиите.

Хората бяха принудени да разлепват снимките на джебчийките по спирките, за да предупреждават пътници и туристи в транспорта и големите магазини във Варна. Същите граждански патрули бяха заплашвани от циганските тартори с физическа саморазправа.

Показаните публично десетки скъпи имоти и лимузини на стойност вероятно милиони левове, които са на името на хора, които получават социални помощи, както и твърдяната от циганките-джебчийки полицейска закрила в продължение на години, е ярко доказателство за безсилие на властта и за покровителство над битовата циганска етническа престъпност. Доказателство са и за престъпното източване на социалната система и за организирана циганска престъпност.

Кметът на Игнатиево говори за процент джебчии в града, което също е скандално публично признание само по себе си.

Кметът на Игнатиево съветва журналистите да не снимат незаконните палати на циганите престъпници, защото последните били „нервни”. Още една циганска автономия.

Цялото ръководство на ОД МВР – Варна, на НАП във Варна, на социалните служби във Варна, трябва да бъдат незабавно уволнени, разследвани и обвинени.

Разследването на дейността на циганската джебчийска мафия трябва да се извърши от служители на други областни дирекции на МВР.

Настоявам за незабавна конфискация на всички имоти, за които няма доказани доходи и платени данъци.

Предлагам на г-жа Бъчварова решение на проблема с незаконните цигански постройки в Гърмен. След одържавяването на незаконните цигански палати в Игнатово в тях спокойно могат да бъдат настанени обитателите на незаконните цигански катуни в Гърмен.

А кой е Бако? Бако май е един от организаторите на джебчийските циганска мафия, който май е ремонтирал за 300 000 лв. покрива на Областната дирекция на МВР във Варна. Без обществена поръчка.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Преди 102 години Девета пехотна Плевенска дивизия записа златни страници в българската военна история

Преди 102 години воините от Девета пехотна Плевенска дивизия, начело със славния български генерал Владимир Вазов, записаха златни страници в българската военна...

Военният министър: Доброволната военна служба е нужна за българската армия

Доброволната военна служба е нужна за българската армия. Тя е път към връщане на достойнството на българския военнослужещ. Това...

Андрей Слабаков е заместник-координатор в Специалната комисия за борба с рака към ЕК

Веднага след като е избран в началото на този парламентарен сезон, той е провел среща с двама национални координатори – експерти в...

Красимир Богданов, ВМРО: Македония продължава да спазва директиви от Титова Югославия

Депутатът от ВМРО смята, че ВМРО-ДПМНЕ води просръбска политика Северна Македония има още много да извърви по пътя към...

ВМРО – Младежи: Проф. Ивайло Дичев да се извини публично заради спекулата с историята на България по отношение на Македония

Настояваме преподавателят в СУ „Св. Климент Охридски“ да бъде докладван на Етичната комисия! Наскоро във Фейсбук се появи интервю...

В Добрич се проведе първото издание на „Бъди войник“ за тази година

В резултат на взетите мерки се повишава интересът към военната служба.Само през първата половина на годината некомплектът в Българската армия е намалял...

Искрен Веселинов: Няма автоматизъм между резултата от референдума и промяната на Конституцията

Прокараната с измененията в Изборния кодекс поправка, даваща възможност за промяна в Конституцията чрез референдуми, според вносителя ѝ - Искрен Веселинов от...

Коментари