Home Президентски избори Патриотите на обиколка в Троянско

Патриотите на обиколка в Троянско

Президентът не може да е фигура посочена от Борисов, която „да му пази стола“ за 5 години. Президентът трябва да е силен и да отстоява интересите на българите.

Това каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов на среща с граждани в с. Калейца, общ. Троян.

Категорично заявявам, че като президент на Република България ще използвам правомощията си и ще свиквам редовно КСНС. На него ще поставям наболелите проблеми на страната – бедност, престъпност, кражбите на монополите и ще изисквам от партиите да поемат конкретни ангажименти за разрешаването им. Президентът няма законодателни правомощия, но партиите имат и аз ще настоявам чрез тях да изпълняват поетите пред мен ангажименти, каза още той.

Кандидатът за вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Явор Нотев повдигна наболелия проблем с мигрантите и страха на хората, че те ще бъдат заселвани в различни точки на България.

Ние категорично няма да допуснем мигранти да бъдат заселвани в България. Демографската катастрофа не може да бъде преборена с такава абсурдна политика, а с адекватни мерки от страна на държавата, заяви Нотев.

Много добре знаем, че проблемите в малките населени места като циганизация, набези, битова престъпност, безработица и бедност тормозят хората. Това са въпроси от национална сигурност и ние ще се борим за разрешаването им, допълни кандидатът за вицепрезидент.

На срещата присъстваха над 200 човека. Тя е част от обиколката на кандидатпрезидентската двойка Каракачанов-Нотев в общ. Троян, посветена на празника на града. Двамата бяха официални гости на тържествената церемония.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ посетиха и Троянския манастир. Те бяха посрещнати лично от игумена отец Сионий. Заедно със заместник-областния управител на София и лидер на „БГ патриот “ Петър Харалампиев и депутати направиха дарение на Светата обител – медна камбана.

Обиколката продължава със среща в Ловеч. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Чествания и филм за 100 години от убийството на Стоян Мълчанков

Град Гоце Делчев беше домакин на мероприятията по почитане на паметта на големия войвода на ВМРО Стоян Мълчанков. На лобното му място,...

100 г. от убийството на Стоян Мълчанков ще бъде отбелязано в Гоце Делчев

Утре, 19 септември 2020 г. (събота), от 11.00 ч. на лобното място на Стоян Мълчанков (местността Купена, Буково, до главния път за...

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Каракачанов към ЕП: Правите опити да наложите коминтерновски тези за „македонско малцинство“. Няма да го позволя!

В същото време оказвате системен натиск срещу България като национална държава и срещу християнството у нас като хилядолетна ценностна система

Красимир Богданов, „В мрежата“ – 17.09.2020

Красимир Богданов, депутат от ВМРО, коментира окончателно приетите от парламента поправки в Изборния кодекс. Ще гарантират ли те честни избори? Може ли...

Коментари