Начало Избори 2017 Патриотите подариха концерт на жителите на столичния кв. „Дружба“

Патриотите подариха концерт на жителите на столичния кв. „Дружба“

Кандидатите за народни представители от листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 24 МИР – София организираха фолклорен концерт, който се проведе в столичния квартал „Дружба“ – 1. Богата програма изпълни най-старият в България ансамбъл за народни песни и танци „Гоце Делчев“ – София.

Водачът на листата на Патриотите Юлиан Ангелов и втората след него д-р Султанка Петрова представиха акценти от програмата за управление на страната, с която коалицията се явява на изборите за народни представители. Сред присъстващите бе и Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО, евродепутат и също кандидат от Обединените патриоти.

Ние сме единствената политическа формация, която показа, че обединението и съединението прави силата. Нашата борба, нашата кауза е всички български партии да се обединят в името на България, а партии като ДПС и ДОСТ да не бъдат в българския парламент, заяви пред столичани Юлиан Ангелов, който е и организационен секретар на ВМРО.

Според него най-важното е да има обединение на политическия елит, като политиците трябва да преглътнат личното си его и да работят за България.

Нужно е формулирането на няколко основни политики, които да бъдат следвани независимо кой е на власт, допълни Ангелов, припомняйки досегашната практика всяко ново правителство да отхвърля и отменя направеното до момента.

Трябва да се сложи край на псевдодемокрацията, да бъдат спрени практиките на политически назначения и на провеждането на реформи, от които хората страдат, обясни водачът на листата на Обединените патриоти.

Ние не сме ксенофоби и популисти, а сме хората, които предлагат реални решения в полза на държавата и българския народ, категоричен бе Ангелов.

Вече 27 години ни разделят на леви и десни, на червени и сини, а от една седмица ни делят на християни и мюсюлмани. През това време политиците разграбиха труда на нашите родители, продадоха българското машиностроене и предадоха интелигентните хора, които напуснаха родината си. Това не е нашата България и не може да бъде нашето бъдеще, посочи в изказването си д-р Султанка Петрова, втора в листата на Обединени патриоти в 24 МИР – София.

Тя бе категорична, че е дошъл моментът за промяна и е време да възродим България.

Петрова, която е и председател на Националната женска организация на ВМРО, декларира, че ще продължи да защитава интересите на страната, както и правата на децата, възрастните и на хората с увреждания, което беше нейна мисия и в предходния парламент.

Всички присъстващи получиха трикольори в рамките на кампанията на ВМРО „Развей българското знаме“, провеждаща се вече повече от година. Целта е повдигане на патриотичния дух и припомняне, че опазването на българщината е дълг на всеки българин.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Коментари