Начало Избори 2017 Патриотите спират нашествието на автобусите от Турция

Патриотите спират нашествието на автобусите от Турция

Обединените патриоти са на граничната бразда, за да заявят от името на всички български граждани, че няма да се допусне Турция да се меси в българския политически живот. Блокади бяха направени на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Малко Търново“.

Акциите бяха водени от съпредседателите на коалицията – Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, евродепутатът Ангел Джамбазки, водачът на листата в Русе Искрен Веселинов, както и водачът на листата в Търговище и част от кандидатите в Бургас Георги Дракалиев.

Не желаем протурски партии като ДОСТ или ДПС да мърсят с присъствието си българския парламент. Недопустимо е, заяви водачът на русенската листа на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” Искрен Веселинов, който бе на ГКПП „Лесово”, за да застане начело на блокадата.

Обединените патриоти са най-системните противници на практиката чрез изборно инженерство да се преливат гласове към една или друга партия, каквато е практиката на Република Турция от години. По този начин повече от десетилетие едно зловредно за българското общество политическо явление, каквото е ДПС, определяше дните на българите. Сега целта е в парламента да се вкара още една партия, определящата се като дясна – ДОСТ. Така на практика и в ляво, и в дясно ще има по един „удобен” балансьор, който да бъде използван при необходимост.

Това е грешка и политическо самоубийство, считат Обединените патриоти. Именно поради това от началото на предизборната кампания те подеха акция, наричаща се „Задължително гласувай”.

След като Патриотите прокараха задължителното гласуване, над 600 000 души допълнително излязоха пред урните на президентските избори. Така за пръв път сборът на гласовете на ГЕРБ и БСП бе под 50%, а ДПС зае пето място. По този начин България доказа, че иска промяна.

Веселинов призовава всеки, който мисли за Отечеството и има дълг към него, да се включи в борбата за спиране стремежите на Ердоган и Турция да вкарат нови марионетки в българския парламент. Да изведем страната си от лутането между „ляво” и „дясно”, което я съсипва почти три десетилетия! Да преодолеем разделението и да заложим на патриотизма, зоват Патриотите.

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ призовава всички български граждани да гласуват за българска партия – все едно коя, но против статуквото.

Видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Нелегалната миграция ще доведе до халифат в Европа, предупреждава Джамбазки

Нелегалната миграция ще доведе до установяване на халифат в Европа. Вие, колеги от лявата част на залата, подкрепяте и продължавате да подкрепяте...

Михов: Отбраната на България е приоритет и задача на всяко правителство

Отбраната на България е национален приоритет и задача на всяко правителство. Отбраната на България се модернизира! Факт е, че...

Борис Вангелов: Кирилицата е съставена на територията на Царство България

Кирилицата е българска азбука, категорични са от ВМРО Миналата седмица учени и политици обсъдиха предложението на „Обединените патриоти“ за...

ВМРО скочи срещу строеж в Пловдив, оттеглиха предложението

Строеж на временен паркинг на „Пещерско шосе“ бе поводът ВМРО - Пловдив остро се противопостави на предложението. То е за отдаването под...

Сандански е кандидат за Европейски град на спорта 2021

Кметът на Община Сандански Атанас Стоянов представи на онлайн заседание кандидатурата на град Сандански за Европейски град на спорта 2021.

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Коментари