https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Патриотичният фронт поиска проверка на управлението на Муса Палев -
Начало Народно събрание Патриотичният фронт поиска проверка на управлението на Муса Палев

Патриотичният фронт поиска проверка на управлението на Муса Палев

В Благоевград отбелязаха края на един срамен период от най-новата история на Пиринска Македония – управлението на назначения от ДПС областен управител Муса Палев. 100 години след Освобождението си Благоевградска област на практика отново бе управлявана от османски валия.

Именно ВМРО и НФСБ водеха протестите срещу скандалното назначение, както и срещу действията на Ахмед Башев в Рибново, циганските набези в Петрич и много други местни проблеми.

ВМРО и НФСБ настояват за пълна проверка на дейността на Муса Палев и Ахмед Башев. Настояваме да бъдат преразгледани всички негови подписи, дейности и това дали е имало разпореждане с имоти. Искаме да знаем къде са разходвани средства и за какво, категоричен бе евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Джамбазки даде нарочна пресконференция заедно с Атанас Стоянов – председател на Общинския съвет в Сандански и член на Изпълнителния комитет на ВМРО, Георги Васев, също член на ИК на ВМРО, Костадин Лазаров и Тодор Петрелийски – областни координатори на НФСБ за Благоевград.

Заместник-председателят на ВМРО е убеден, че коалицията на НФСБ и ВМРО – Патриотичен фронт – ще реализира поне един мандат в Пиринска Македония.

За първи път българският национализъм е обединен, получихме подкрепата на различни неправителствени и младежки организации, поясни Джамбазки.

Най-накрая в България трябва да се попречи на купуването на гласове, изкривяващи вота на българите. Нашата коалиция настоява да се наложи законността, заяви от своя страна областният координатор на НФСБ Тодор Петрелийски.

Веднага след срещата патриотите се отправиха към кабинета на назначения от служебното правителство областен управител Димитър Димитров. Представителите на Патриотичния фронт му подариха историческа карта на българския народ с призива да организира честни и почтени избори, както и да ревизира дейността на предшественика си.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари