Начало Народно събрание Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

Ръководството на Национално движение „БГ Патриот“ изпрати поздравителен адрес по повод създаването на коалиция „Патриотичен фронт“, обединяваща ВМРО и НФСБ.

Новата политическа формация към момента получи подкрепата на над 10 партии и граждански сдружения, сред които е и „БГ Патриот“.

„Патриотичен фронт“ се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, посочват в обръщението си от организацията.

Пълния текст може да прочетете тук:

Уважаеми господа,

За нас е удоволствие да Ви поднесем поздравленията си по случай подписването на предизборното споразумение между НФСБ и ВМРО за съвместно явяване на предсрочни избори в коалиция „Патриотичен фронт” за 43-то Народно събрание, които ще се проведат на 5 октомври 2014г.

Този политически съюз е най-естественият начин за обединение на съмишленици, патриоти, родолюбци и верни последователи на заветите на кан Кубрат, Васил Левски и хилядите знайни и незнайни герои, загинали за свободата и обединението на нашата прекрасна Родина.

Тази коалиция има за цел промяната и обединението на България, за възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно и качествено образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко.

Стремежът да сме част от модерна Европа е приоритет за страната ни и коалиция „Патриотичен фронт“, която се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, ръководена от завета, завещан от дедите ни, а именно че „Съединението прави силата“.

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

„БГ ПАТРИОТ“

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Коментари