Начало Народно събрание Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

Ръководството на Национално движение „БГ Патриот“ изпрати поздравителен адрес по повод създаването на коалиция „Патриотичен фронт“, обединяваща ВМРО и НФСБ.

Новата политическа формация към момента получи подкрепата на над 10 партии и граждански сдружения, сред които е и „БГ Патриот“.

„Патриотичен фронт“ се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, посочват в обръщението си от организацията.

Пълния текст може да прочетете тук:

Уважаеми господа,

За нас е удоволствие да Ви поднесем поздравленията си по случай подписването на предизборното споразумение между НФСБ и ВМРО за съвместно явяване на предсрочни избори в коалиция „Патриотичен фронт” за 43-то Народно събрание, които ще се проведат на 5 октомври 2014г.

Този политически съюз е най-естественият начин за обединение на съмишленици, патриоти, родолюбци и верни последователи на заветите на кан Кубрат, Васил Левски и хилядите знайни и незнайни герои, загинали за свободата и обединението на нашата прекрасна Родина.

Тази коалиция има за цел промяната и обединението на България, за възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно и качествено образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко.

Стремежът да сме част от модерна Европа е приоритет за страната ни и коалиция „Патриотичен фронт“, която се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, ръководена от завета, завещан от дедите ни, а именно че „Съединението прави силата“.

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

„БГ ПАТРИОТ“

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари