Home По места Патриотични уроци на тема български ханове организира ВМРО за ученици от Община...

Патриотични уроци на тема български ханове организира ВМРО за ученици от Община Мездра

Председателят на ВМРО – Мездра, Тихомир Илчев и областният организатор на партията за област Враца Марин Цветков осъществиха патриотична акция в три училища на територията на Община Мездра.

Те проведоха патриотични уроци на тема български ханове и царе в ОУ „Климент Охридски“ – село Зверино, ОУ „Васил Кънчов“ – село Моравица, и ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – град Мездра. За подаръци на децата представителите на ВМРО оставиха картини на известния художник Васил Горанов, изобразяващи велики български владетели.

Припомняме, че първият патриотичен урок в Мездра беше изнесен от представителя на България в Европарламента Ангел Джамбазки, който зарадва с патриотичните картини децата от училище „Иван Вазов“ в края на ноември миналата година, а миналата седмица Тихомир Илчев зарадва децата на ОУ „Христо Ботев“ от града.

Патриотите от ВМРО продължават родолюбивите начинания, свързани с патриотичното образование на децата, в цялата страна, а също и в българските училища зад граница.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

100 г. от убийството на Стоян Мълчанков ще бъде отбелязано в Гоце Делчев

Утре, 19 септември 2020 г. (събота), от 11.00 ч. на лобното място на Стоян Мълчанков (местността Купена, Буково, до главния път за...

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Коментари