Начало По места Петрова присъства на откриване на учебната година в Медицинския университет

Петрова присъства на откриване на учебната година в Медицинския университет

Д-р Султанка Петрова, народен представител от Патриотичния фронт и председател на Националната женска организация на ВМРО, бе сред официалните гости на тържественото откриване на новата учебна година в Медицинския университет в София.

В приветствието си тя поздрави академичната общност, преподавателите и студентите.

Към ректора на учебното заведение проф. Вихра Миланова Петрова се обърна с дълбоко уважение, защото тя, както и преподавателите „работят с ентусиазъм и подкрепят и развиват потенциала на своите студенти“.

На студентите д-р Петрова пожела да следват мечтите си, да бъдат упорити и търпеливи и да не забравят, че са се посветили на най-хуманната и отговорна професия.

Медицинският университет – София е най-престижното висше учебно заведения в България, което налага най-високи стандарти в медицинското образование. През годините тук се подготвят специалисти на световно ниво, но най-важното е ние, политиците, да създадем добри условия за професионална реализация и развитие на младите специалисти и да спрем напускането им на България, каза още народният представител.

Приветствието си тя завърши като пожела на студентите и преподавателите на добър път в новата учебна година, здраве, воля и упоритост.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари