Начало Новини По повод 3 март ВМРО подкрепи концерт в Борисовата градина

По повод 3 март ВМРО подкрепи концерт в Борисовата градина

Концерт на оркестър „Шевица“ в Борисовата градина за жителите и гостите на София в празничния 3 март се състоя на този празничен ден. Концертът бе подкрепен от ВМРО по повод празника.

По време на събитието ръководителят на „Шевица“ и пътуващо читалище „Бащино огнище“ Ивайло Шопски връчи грамоти на народния представител Юлиан Ангелов и на столичния общински съветник Димитър Антов.

„В знак на благодарност за подкрепата, която оказвате на всички родолюбиви инициативи, за развитието на културата и запазване на традициите“, пише в благодарствения лист, връчен на депутата Юлиан Ангелов.

Благодарността към общинаря Антов, който е каменоделец, е за десетките паметници на български герои революционери, които е подарил на България.

По време на тържественото събитие от ВМРО раздадоха стотици национални трибагреници като част от начинанието „Развей българското знаме“.

Юлиан Ангелов поздрави всички софиянци за празника и призова за единение на българския народ.

На предстоящите избори Ангелов повежда листата на ВМРО в 23 МИР София, а също и в София област.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари