Начало Блог Проф. Христо Смоленов: ВМРО е народозащитната организация на българите

Проф. Христо Смоленов: ВМРО е народозащитната организация на българите

От 128 г. ВМРО е народозащитната организация на българите

България е в критична ситуация, а от 128 г. насам ВМРО е народозащитната организация на българите. Сегашните трудности са не по-малко от тези, срещу които ВМРО се е изправяла през годините.

Това заяви по ТВ Европа проф. Христо Смоленов, експерт по национална сигурност и четвърто поколение офицер, който бе поканен в гражданската листа на войводите. 

Той разкри и мотива си да приеме предложението, като изтъкна респектиращата компания на останалите номинирани в гражданската листа.

Приех, за да помогнем на тази организация да си изпълни мисията – а тя е да защити българския народ, когато някой в международен мащаб посяга на националните държави, коментира проф. Смоленов. Някакъв загадъчен интернационал стои зад всичко това, което започва с джендър идеологията, констатира проф. Смоленов, като даде за пример нахлуващия нов политкоректен език, при който баща и майка се наричат „родител 1“ и „родител 2“.

Този отровен, токсичен интернационализъм се натрапва на хората. Ние живеем с усещането, че ще попаднем в пасторално село с илюзии, а се оказва, че ще попаднем в глобална лудница, възмути се още експертът по национална сигурност. Битката е за семейните устои, децата да останат под крилото на семействата си, а не да бъдат отчуждавани, допълни той. 

Проф. Смоленов каза добри думи за всички личности в гражданската листа на войводите, като изтъкна тяхната патриотична ориентация. 

Аз лично вярвам на ВМРО, заяви номинираният за гражданската листа анализатор. Вярвам на тези хора, каза още експертът, като припомни изпълнените обещания от войводите.

Повишаването на пенсиите и доходите на хората. Това е организация, която има мисията да предпази този народ от това да се превърне в население. Всяка битка е предпоследна, всяка победа е временна, казваше баща ми. Българският народ трябва да повярва в себе си и да устои на всеки натиск, категоричен е проф. Христо Смоленов.

Последни Новини

Групата на Европейските консерватори и реформисти ще проведе изнесено заседание в София

По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за Европа и региона Групата на Европейските консерватори и реформисти...

Джамбазки: Спирането на българи на границата с РСМ е позор и провал за политическата ни класа

Евродепутатът подчерта, че е сезирал колегите си от ЕП за действията на Скопие Недопускането на българи в РСМ е...

ВМРО отбеляза 151 години от рождението на Гоце Делчев (ОБЗОР)

Структурите на ВМРО отбелязаха 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Ето къде и как: Благоевград

Искрен Веселинов: В Македония се зароди истерия, която целеше провокация

Жертва сме на медии в нашата съседка, които налагат антибългарска пропаганда, смята съпредседателят на ВМРО Ескалация на напрежението има....

Съветниците от ВМРО – Русе искат границите между България и Румъния да бъдат отворени за свободно движение на хора и стоки

Общинските съветници от групата на „Патриотите – ВМРО“ внесоха писмено предложение до ОбС - Русе за приемане на декларация в подкрепа Република...

Подписката за референдум в защита на българската енергетика, семейството и лева тръгва в Стара Загора

Инициативен комитет, съставен от патриотични организации, инициира подписка в страната за провеждането на референдум в защита на българската енергетика, семейство и българския...

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

Коментари