Начало Блог Проф. Христо Смоленов: ВМРО е народозащитната организация на българите

Проф. Христо Смоленов: ВМРО е народозащитната организация на българите

От 128 г. ВМРО е народозащитната организация на българите

България е в критична ситуация, а от 128 г. насам ВМРО е народозащитната организация на българите. Сегашните трудности са не по-малко от тези, срещу които ВМРО се е изправяла през годините.

Това заяви по ТВ Европа проф. Христо Смоленов, експерт по национална сигурност и четвърто поколение офицер, който бе поканен в гражданската листа на войводите. 

Той разкри и мотива си да приеме предложението, като изтъкна респектиращата компания на останалите номинирани в гражданската листа.

Приех, за да помогнем на тази организация да си изпълни мисията – а тя е да защити българския народ, когато някой в международен мащаб посяга на националните държави, коментира проф. Смоленов. Някакъв загадъчен интернационал стои зад всичко това, което започва с джендър идеологията, констатира проф. Смоленов, като даде за пример нахлуващия нов политкоректен език, при който баща и майка се наричат „родител 1“ и „родител 2“.

Този отровен, токсичен интернационализъм се натрапва на хората. Ние живеем с усещането, че ще попаднем в пасторално село с илюзии, а се оказва, че ще попаднем в глобална лудница, възмути се още експертът по национална сигурност. Битката е за семейните устои, децата да останат под крилото на семействата си, а не да бъдат отчуждавани, допълни той. 

Проф. Смоленов каза добри думи за всички личности в гражданската листа на войводите, като изтъкна тяхната патриотична ориентация. 

Аз лично вярвам на ВМРО, заяви номинираният за гражданската листа анализатор. Вярвам на тези хора, каза още експертът, като припомни изпълнените обещания от войводите.

Повишаването на пенсиите и доходите на хората. Това е организация, която има мисията да предпази този народ от това да се превърне в население. Всяка битка е предпоследна, всяка победа е временна, казваше баща ми. Българският народ трябва да повярва в себе си и да устои на всеки натиск, категоричен е проф. Христо Смоленов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари