Начало Новини Ралица Николова получи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче 2021“

Ралица Николова получи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче 2021“

На церемония днес председателят на Националната женска организация на ВМРО д-р Султанка Петрова връчи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче“ за 2021 г. Приза получи Ралица Николова от София. Специално за събитието тя бе с народна носия, каквото е изискването на един от кръговете на конкурса.

Освен това журито класира Ралица Николова на II място в тазгодишното издание на конкурса. Наградната купа ѝ беше връчена от заместник-председателя на ВМРО Искрен Веселинов, който пожела на младото момиче бъдещи успехи в попрището на танцовото изкуство, с което тя се занимава.

Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов подари на Николова дискове с българска народна музика и пожела да има повече млади хора, като нея, които да обичат българското и да прославят българския народен танц по света.

Носителката на наградата на публиката  и на купата за II място благодари за наградите и подчерта, че за нея е било чест да участва в конкурса, който показва естествената красота на българските момичета. Тя сподели, че българският народен танц за нея е всичко и ще продължава да се занимава професионално с танцово изкуство.

Ралица Николова учи в Националното училище по танцово изкуство. Тя смята, че за да се развие България, трябва да се промени мисленето на хората. Така ще може младите да се реализират в различни сфери. Занимава се с фолклор и го предава на хората чрез сцената.

Последни Новини

ВМРО: Тази предизборна кампания доказа, че единствено правилното решение е да се гласува с „Не подкрепям никого“

Хули, лъжи, мотори, коне, хора на мегдана, танци на подиума, селфита, торбички, шкембе чорба и пълно отричане на реалните проблеми - картината...

Цените хвърчат заради схеми, спекула и липса на държава

Най-вероятно още тази зима хората ще излязат по улиците с тоягите, защото няма да може да се търпи повече 

Красимир Каракачанов: Задава се коалиция „Магнитски“ по принуда след изборите

Ще има правителство след изборите, но то ще бъде функция на Джим О’Брайън, на списъка „Магнитски“, а не на волята на народа...

Александър Сиди: Частната фондация на Манол Пейков ще купува къщата на Димитър Талев?

Това е поредният предизборен фалшив патриотизъм и поредното лицемерие на „силите на доброто“ Подобни „добри намерения“ трябва да бъдат...

България трябва да прекрати дипломатическите си отношения със Скопие до изкореняването езика на омразата!

Заличаването на българските клубове с твърдения за фашистка принадлежност на патроните им е открит неприятелски акт спрямо държавата ни!

ВМРО – Пловдив с ново ръководство

Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция ВМРО - БНД в Пловдив. Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е...

Джамбазки с разкрития за нов скандал с директора на Фонд „Култура“ към МК

Къде е ходил Драгунчев и с каква цел с правителствения самолет в края март тази година? Това пита българският...

Коментари