Начало Новини Ралица Николова получи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче 2021“

Ралица Николова получи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче 2021“

На церемония днес председателят на Националната женска организация на ВМРО д-р Султанка Петрова връчи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче“ за 2021 г. Приза получи Ралица Николова от София. Специално за събитието тя бе с народна носия, каквото е изискването на един от кръговете на конкурса.

Освен това журито класира Ралица Николова на II място в тазгодишното издание на конкурса. Наградната купа ѝ беше връчена от заместник-председателя на ВМРО Искрен Веселинов, който пожела на младото момиче бъдещи успехи в попрището на танцовото изкуство, с което тя се занимава.

Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов подари на Николова дискове с българска народна музика и пожела да има повече млади хора, като нея, които да обичат българското и да прославят българския народен танц по света.

Носителката на наградата на публиката  и на купата за II място благодари за наградите и подчерта, че за нея е било чест да участва в конкурса, който показва естествената красота на българските момичета. Тя сподели, че българският народен танц за нея е всичко и ще продължава да се занимава професионално с танцово изкуство.

Ралица Николова учи в Националното училище по танцово изкуство. Тя смята, че за да се развие България, трябва да се промени мисленето на хората. Така ще може младите да се реализират в различни сфери. Занимава се с фолклор и го предава на хората чрез сцената.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари