Начало Народно събрание СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан

СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан

СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан. Тази идея предложи пред News.bg депутатът от Патриотичния фронт и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.

Припомняме, Георги Лозанов заяви, че иска да съди него и колегата му в ЕП Ангел Джамбазки, но бил възпрепятстван от имунитета им. В СЕМ се обидили от атаките на двамата патриоти заради решението на съвета да се разрешат предавания по БНР на турски език.

Г-н Лозанов е съвсем свободен да съди, когото пожелае, изтъкна депутатът от ПФ. Според него обаче нямало основание за съдебен иск срещу него и Джамбазки, тъй като двамата не заплашвали нито Лозанов, нито някой друг член на СЕМ.

Според Юлиан Ангелов Георги Лозанов има гузна съвест, защото обслужвал интереса на ДПС и турската държава. Патриотът не се притеснява от съдебно преследване срещу него. ВМРО обаче ще атакуват в съда решението на СЕМ за програми по националното радио на турски език.

Това е национално предателство, категоричен е Ангелов. Това решение не било взето след обществено обсъждане. Ако някой нарушава правилата и нормите, това е СЕМ, смята още той.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари