Home Народно събрание СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан

СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан

СЕМ да се прекръсти на Слуги на Ердоган и Местан. Тази идея предложи пред News.bg депутатът от Патриотичния фронт и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.

Припомняме, Георги Лозанов заяви, че иска да съди него и колегата му в ЕП Ангел Джамбазки, но бил възпрепятстван от имунитета им. В СЕМ се обидили от атаките на двамата патриоти заради решението на съвета да се разрешат предавания по БНР на турски език.

Г-н Лозанов е съвсем свободен да съди, когото пожелае, изтъкна депутатът от ПФ. Според него обаче нямало основание за съдебен иск срещу него и Джамбазки, тъй като двамата не заплашвали нито Лозанов, нито някой друг член на СЕМ.

Според Юлиан Ангелов Георги Лозанов има гузна съвест, защото обслужвал интереса на ДПС и турската държава. Патриотът не се притеснява от съдебно преследване срещу него. ВМРО обаче ще атакуват в съда решението на СЕМ за програми по националното радио на турски език.

Това е национално предателство, категоричен е Ангелов. Това решение не било взето след обществено обсъждане. Ако някой нарушава правилата и нормите, това е СЕМ, смята още той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места.

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари