Начало Блог ВМРО сигнализира за безобразие в столичната градинка „Майчин дом“

ВМРО сигнализира за безобразие в столичната градинка „Майчин дом“

ВМРО сигнализира за безобразие в столичната градинка „Майчин дом“

С премахването на строителни отпадъци при разрушаване на няколко търговски обекта столичната градинка „Майчин дом“ е заприличала на строително сметище. Градинката е намира в центъра на София, в район „Сердика“, на ъгъла на бул. „Христо Ботев“ и ул. „Клокотница“ се намират обекти за бързо хранене. Обектите бяха премахнати, но от основите стърчат ВиК тръби, железа и остатъци от конструкцията. Една част от строителните отпадъци стоят дълго време струпани на купчина до едно дърво в градинката, посочват от ВМРО – София.

Това продължава толкова дълго време, че дори децата, които си играят в градинката, ги разнасят на различни места в градинката. Всекидневно в градинката идват майки с колички, възрастни хора, ученици от близкото 48-о училище и минават покрай остатъците от разрушените павилиони. Гледката е неприятна, а хората се възмущават с право. Затова и Патриотите са пуснали сигнал до Десислава Бинева, която е заместник-кмет по „Зелена система, екология и ползване“ и на заместник-кмета по обществено строителство, заяви общинският съветник от ВМРО Димитър Антов и допълни:

Намираме се на една работна площадка. Всъщност това е краят на парка „Майчин дом“, който е близко „Христо Ботев“. Често посещаван и сега пълен с хора. А тук има нещо като строителна площадка, а трябва да е чисто и подредено.

Информирах заместник-кметът по строителството г-н Джоргов, предполагам, че и кметът на община „Сердика“ г-н Кръстев знае, но явно никой не взима мерки, защото така е добра естетиката. Смятам, че тук трябва да е чисто и подредено, защото това е центърът на София, категоричен е съветникът.

Патриотите настояват да бъдат взети мерки и виновниците за изнесените строителни отпадъци да понесат последствията си, а отпадъците да бъдат премахнати, за да може градинката да придобие нормален вид, а не да бъде сметище, заяви Антов.

Целия репортаж гледайте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Христо Смоленов: Санкциите по „Магнитски“ са щрих от противоборството между САЩ и Турция за контрол върху ДПС

Христо Смоленов, ВМРО, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване „Беновска пита“ по „Радио К2“ и на живо във...

ВМРО учреди младежка организация в Козлодуй

ВМРО - Българско национално движение продължава да разширява своята организационна структура в област Враца. На 18 юни в град...

Красимир Каракачанов: Служебното правителство прави политика, а не избори

ВМРО ще внесе жалба във ВАС за секциите в Турция и ще протестира пред ЦИК Когато става дума...

Богомил Бранков – Наместо програма

Богомил Бранков е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в София област. За него гласувайте на 11...

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Еродоган и ДПС

Откриват се 121 секции в Турция. Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и вече са нужни крайни действия! Ние няма...

Кузман Илиев: Страшна е тази подигравка на Трифонов и протестърите с бъдещето на България

Срам и позор! Оръжията в Черно море дрънчат, а ние като щрауси си заравяме главата в пясъка, все...

Александър Сиди: Да спрем да се изчегъртваме, а да работим за държавата!

Вече 30 години изчегъртваме и от 9 милиона изчегъртахме 2 милиона, категоричен е Сиди Да спрем да се изчегъртваме,...

Коментари