Начало Блог Сиди: България има нужда от консервативни сили срещу джендър идеологията

Сиди: България има нужда от консервативни сили срещу джендър идеологията

Целта е да бъдем преграда срещу всякакви либерални глупости, подчерта политикът

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи нова патриотична коалиция за предстоящите предсрочни избори на 11 юли, но без партийни лидери в депутатските листи.

Това е жест, който показва нивото на правене на политика в България, в частност във ВМРО. На последните избори направихме добър резултат, но не ни стигна да влезем в 45-ото НС. Това беше за добро, прекрасно е, че не бяхме част от него. За кратко време то успя да свърши много глупости, заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на „България сутрин.

По думите му всички казват, че има проблем с този и онзи лидер в патриотичното пространство. Сега ВМРО тръгва напред с идеята да се поканят всички патриотични организации, но партийните лидери да останат на заден план.

В листите няма да има лидери, това е нашето условие, това е нашата оферта. ВМРО не иска да влезе самоцелно в следващото НС. Целта е да бъдем преграда срещу всякакви либерални глупости, които ни налагат разни хора, посочи политикът.

Бихме могли да направим нов патриотичен съюз, можем да се обединим в името на България. България има нужда от консервативни сили, които да променят начина, по който либералите виждат страната с цялата джендър идеология, обясни Сиди.

И подчерта пред водещата Мария Константинова, че във ВМРО са готови и за самостоятелно явяване на изборите.

Категорично не казваме: Влизаме, за да влезем в коалиция с Борисов. Ролята на опозиция е много по-удобна, по-трудно е да управляваш. Нашата битка с ГЕРБ беше ежедневна, за да постигнем нашите идеи, настоя Сиди.

Той уточни, че от ВМРО не искат президентска република в полза на Радев или Борисов, а искат повече правомощия за президента.

Защо да не направим един референдум за това какво искат българите по отношение на президентската република? Българите харесват да ги управлява един човек, да имат вожд, отбеляза Сиди.

Променете системата – това искаше протестът. Това говореше и Слави Трифонов, след това откри Facebook и започна да пише на хората. Оказа се, че не бил обещавал нищо на никого. Чудесно се измъкна като политик, каза още политикът.

Гледайте целия разговор във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Служебното правителство прави политика, а не избори

ВМРО ще внесе жалба във ВАС за секциите в Турция и ще протестира пред ЦИК Когато става дума...

Богомил Бранков – Наместо програма

Богомил Бранков е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в София област. За него гласувайте на 11...

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Еродоган и ДПС

Откриват се 121 секции в Турция. Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и вече са нужни крайни действия! Ние няма...

Кузман Илиев: Страшна е тази подигравка на Трифонов и протестърите с бъдещето на България

Срам и позор! Оръжията в Черно море дрънчат, а ние като щрауси си заравяме главата в пясъка, все...

Александър Сиди: Да спрем да се изчегъртваме, а да работим за държавата!

Вече 30 години изчегъртваме и от 9 милиона изчегъртахме 2 милиона, категоричен е Сиди Да спрем да се изчегъртваме,...

Ангел Джамбазки: Ние от ВМРО не се занимаваме с каузата „Македония“ заради изборите

Ангел Джамбазки, водач за първи МИР-Благоевград и за трети МИР-Варна от листата на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, в...

Каракачанов: БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са гаранцията, че националният интерес няма да бъде жертван заради кариеристични амбиции

Председателят на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов, който бе във Велико Търново за откриване на кампанията на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ...

Коментари