Начало Блог Сиди: Българската държава предаде задържаните в Скопие българи!

Сиди: Българската държава предаде задържаните в Скопие българи!

Къде са официалните власти?

Съпредседателят на ВМРО Александър Сиди реагира остро в страницата си във Фейсбук срещу поредната антибългарска акция от страна на властите в РС Македония, при която един мъж беше намушкан с нож, а други 19 бяха арестувани при снощния футболен мач „Левски“ – „Шкупи“.

„Поредна провокация в Скопие. Вече сякаш не е новина за полицейски произвол, бити, арестувани българи. И разбира се призиви за адекватни мерки от страна на нашите власти. Такива, естествено няма. И няма да има. Защото продажната българска власт вече продаде Македония“, казва в позицията си Сиди.

Той припомня печални имена от историята, които назад във времето са прилагали такива антибългарски методи за заграбване на българските земи на Македония и предупреждава:

И ако днес управниците на Скопие не осъзнаят, че пътят към Брюксел минава през София, то утрешните управници на Шкупи, ще търсят пътя си през Тирана.

Съпредседателят на ВМРО също така обяснява, че Шкупи всъщност е албанското название на Скопие.

Прилагаме пълния текст на позицията:

Поредна провокация в Скопие. Вече сякаш не е новина за полицейски произвол, бити, арестувани българи. И разбира се призиви за адекватни мерки от страна на нашите власти. Такива, естествено няма. И няма да има. Защото продажната българска власт вече продаде Македония. Вдигна ветото, за да угоди на „колективния запад“ и да получи одобрението им да бъде инсталирана на власт. Кой да реагира адекватно? ПростоКирото ли? Или европейският чиновник Габриел? Та нали те заедно свалиха ветото. В името на някакви „европейски“ ценности. Не знам как изглежда от Брюксел или Отава, но на Балканите европейските ценности се разбират по друг начин. С нож. И все срещу българите. Така е още от времето на Александър Караджорджевич, Жика Лазич и Велимир Прелич. Сръбски сатрапи, поробили чрез ужасяващи зверства българска Македония. Загинали от ръката на ВМРО. Защото Бог забравя, но ВМРО – не!

Днес македонските власти използват същите методи. Чрез жестока антибългарска пропаганда насърчават населението в Македония да се интегрира в Европа. И те се интегрират. С ножове. Така беше интегриран Християн Пендиков. Така бяха интегрирани българските клубове в Битоля и в Охрид. С ножове, пистолети и огън… А нашите продажници си мълчат гузно. Броейки с потните си мръсни ръчички парите, които получиха, за да предадат българската кауза в Македония.

Този път поводът е футболен мач. Между „Левски“ и „Шкупи“. Впрочем Шкупи на албански е Скопие. И ако днес управниците на Скопие не осъзнаят, че пътят към Брюксел минава през София, то утрешните управници на Шкупи, ще търсят пътя си през Тирана.

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари