Начало Блог Сиди: ГЕРБ и ПП-ДБ ще постъпят така, както им каже американското посолство

Сиди: ГЕРБ и ПП-ДБ ще постъпят така, както им каже американското посолство

Могат ли да се разберат ГЕРБ и ПП-ДБ за правителство? Ще постъпят както им каже американското посолство.

Това каза за България 24 Александър Сиди – съпредседател на ВМРО.

ПП-ДБ не могат да губят. Те не станаха първи на последните избори, но не си вадят изводи. Лидерите им се държат така, сякаш са си самодостатъчни, живеят в собствения си свят и живот, който е различен от този на всички останали българи. В техния свят беше естествено те да спечелят изборите. Тогава говореха как е задължително втория на изборите да подкрепи първия, защото бяха убедени как те ще са първи. И като ги загубиха, не знаеха какво да правят, коментира той политическата ситуация след изборите.

Отвратителна гавра за хората е циркът, който сътвориха в парламента с избора на председател на НС.  Отвратително и обидно е поведението на тези от ПП.  Атанас Атанасов е дребно пещерно човече, което обяснява едни мантри от 890-те години и така се опитва да печели симпатиите на хората. Кирил Петков…. Той е абсурден сам по сее си. Христо Иванов като че ли се държи най-нормално. Но той все пак поуправлява преди време като вицепремиер на Борисов и сега явно пак иска да поуправлява, но не е ясно как ще се разбере с неговите хора, продължи Сиди по отношение на хората от ПП-ДБ и заяви още:

Например тази дама Лена Бориславова – написала в понеделник във Фейсбук, че се отказва от депутатското си място, а законоустановеният срок е бил неделя. А тя е юрист, познава закона… За какво са тези „игрички“ за пред хората… Та тази дама например е много подходяща например за министър на туризма, имайки предвид, че е пределно наясно как върви отдаването на стаи под наем за по една вечер.

На главния въпрос могат ли да се разберат ГЕРБ и ПП-ДБ за правителство – ще постъпят както им каже американското посолство, категоричен е Александър Сиди.

Той натърти:

Първоначално за ПП беше мотото „Никога с ГЕРБ при никакви условия“, а сега вече е „Никога с ГЕРБ в първия мандат“. Което означава, че от утре може да стане накрая „Никога с ГЕРБ, освен сега“.

Натискът да се случи правителство в България е много голям и аз очаквам да се случи, заяви съпредседателят на ВМРО. По думите му натискът е от „хората, застанали зад гърба на един тежко болен сенилен старец, назначен за президент на Щатите, който за да задоволи либералното си его, е готов да сътвори всякакви глупости, включително и да въвлече целия западен свят в една ненужна война“.

Вrжте цялото интервю с Александър Сиди във видеото >>>

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари