Начало Блог Сиди: Правителството на ПП-ДБ и ГЕРБ е преврат

Сиди: Правителството на ПП-ДБ и ГЕРБ е преврат

Правителството на ПП-ДБ и ГЕРБ е преврат, който се прави от една чужда държава у нас, а ние спим.

Това заяви в ефира на България 24 съпредседателят на ВМРО Александър Сиди.

ПП и ДБ ще правят правителство с ГЕРБ, а самите те са родени с идеята да унищожат ГЕРБ. И всичко това се случва след изтичането на онези записи, от които стана ясно, че всичко е съгласувано с едно конкретно посолство – американското, посочи абсурдната ситуация той.  

Не съм русофил, русофоб, американофил или американофоб. Аз обичам България и смятам, че не трябва да позволим американското посолство да реди кабинета у нас. Не мога да разбера от какво толкова го е страх Борисов, че да подкрепи  правителство на хора, създадени, за да го унищожат, каза Сиди.

Той призова всеки един трезво мислещ български гражданин, без значение коя политическа партия подкрепя, да не позволи да се случи този държавен преврат.

Не одобрявам служебните правителства на президента, но да се прави редовно правителство по този начин – съгласувано с посолствоТо, с идеята да бъдат унищожени българските служби – законно или незаконно – по думите на Асен Василев от записите, е абсурдно, заяви съпредседателят на ВМРО.

Тези хора искат да правят местни избори с тяхно МВР. Какво значи това? Ще пускат едни, а ще спират други ли? Пак цитирам записите. А ние спим. Същите тези ляволеберални жълтопаветни човечета излизаха и обясняваха как Пеевски не може да бъде шеф на ДАНС. Сега същите тези хора се сдушиха с него, продължи той.

Александър Сиди призова всеки български гражданин да дойде в деня на гласуването на правителство пред парламента. За да спрем предателите да влезнат в НС, посочи той.

Цялото интервю вижте във видеото >>>

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари